Ny TTH'er giver grå hår og blå mærker


22.06.2022 | Af Nanna Gantriis - Arkivfoto: Photo Overlund

Han er blandt ligaens dygtigste forsvarsspillere, og fra 1. juli får han hjemmebane i Gråkjær Arena. Byd velkommen til Mathias Smed.

Som forsvarsspecialist har Mathias Smed ofte givet modstanderen grå hår og blå mærker. For hvordan hopper man over - eller forbi - det 198 cm høje muskelbundt?

Hele seniorkarrieren har han spillet i Skanderborg og senest i Skanderborg-Aarhus, men nu er Smed klar til at tage skridtet mod en ny klub:

- Jeg føler, at det er det rigtige tidspunkt i min karriere og i mit håndboldliv at prøve noget nyt. TTH har traditionelt været en topklub og har været det alle de år, jeg har været håndboldspiller. Det vil jeg gerne bidrage til og være en del af.

12 mål i denne sæson og blandt ligaens bedste

12 mål har den 27-årige venstre back - som han jo officielt er - scoret i den seneste sæson. Til sammenligning puttede ligaens topscorer, Jerry Tollbring, bolden i mål 266 gange. Dermed er det altså ikke i angrebet, publikum skal forvente at se Mathias Smed i aktion. Han er udpræget forsvarsspiller og ”blandt ligaens stærkeste og mest lovende” af slagsen, som det lød i pressemeddelelsen, da Smed blev præsenteret i klubben for et år siden.

- Publikum i Gråkjær Arena kan forvente en hårdtarbejdende spiller, der vil gøre en indsats hver eneste gang, han går på banen, siger Mathias selv, da vi beder ham sætte ord på, hvad publikum får at se fra ham i fremtiden.

Mathias Smed har underskrevet en treårig kontrakt og får Advokatfirmaet Smith Knudsen som sin personlige sponsor.

Del på facebook