Nye kræfter til talentarbejdet i TTH


30.03.2020 | Af Louise Boo

Samarbejdet mellem TTH Holstebro og klubbens nuværende talentchef, Anders Thomsen, stopper ved udgangen af denne sæson på grund af den økonomiske usikkerhed, som klubben i disse tider oplever. I stedet skal nye kræfter findes internt i klubben.

Efter snart to gode år med Anders Thomsen i jobbet som TTH-talentchef, er det tid til en ny struktur. Klubben skal finde nye personer til at varetage talentopgaverne.
 
- Vi har som klub været meget glade for Anders Thomsen som person og det samarbejde, vi har haft omkring det daglige talentarbejde samt udviklingen af klubbens talenttrænere. Anders har tilført vores klub stor faglighed og kvalitet i vores talentorganisering. Han har sat nogle gode aftryk, som vi kan og vil arbejde videre med fremover, siger TTH-direktør, John Mikkelsen.
 
For TTH Holstebro bliver det ikke et 100 % farvel til Anders Thomsen, der er cheftræner i Lemvig-Thyborøn. Træningssamarbejdet mellem TTHs herrer og Lemvig-Thyborøn fortsætter.
 
- På trods af at vi er ligarivaler, så har Anders været god til at bevæge sig i de to klubber og navigere i opgaverne, uden at dette har givet konflikter. Det har været positivt for vores i forvejen gode samarbejde med Lemvig-Thyborøn. Anders har været et bevis på, at det på den gode måde har kunnet lade sig gøre at være ansat i to forskellige ligaklubber, siger John Mikkelsen.
 
TTH Holstebro vil i den kommende tid arbejde på en ny løsning og vil i første omgang løse opgaven internt i klubben.
 
Stor fornøjelse at arbejde med unge TTH-talenter
For Anders Thomsen har det været en rigtig god oplevelse at arbejde med talenterne i Holstebro.
 
- Jeg vil gerne sige tak til TTH Holstebro for at give mig ansvaret og muligheden for at sætte retningslinjerne for talentudviklingen i et håndboldmiljø med fantastiske rammer og et stort potentiale, siger Anders Thomsen.
 
For ham har de seneste to år været et godt samspil mellem Holstebro Elitesport, ungdomstrænerne, uddannelsesinstitutionerne og ikke mindst Akademiet, som han understreger, er lykkedes rigtigt godt.
 
Ifølge Anders Thomsen er der skabt et endnu stærkere fundamentet for fortsat at kunne udvikle kommende ligaspillere. Arbejdsindsatsen har også medvirket til at løfte det sportslige og resultatmæssige niveau.
 
- TTH Holstebro Ungdom har på fornemmeste vis i indeværende sæson været repræsenteret i U19 Ligaen både hos drenge og piger. Personligt bliver jeg ikke overrasket, hvis det resultatmæssige bliver overgået til den kommende sæson, og at vi kommer til at se U17-holdene byde ind på at være repræsenteret i øverste række, siger Anders Thomsen.

Om fremtiden håber han, at arbejdsrelationerne med TTH Holstebro igen krydses. Men tiden er nu inde til at udforske håndboldfaglige kompetencer og erfaringer andre steder.

Del på facebook