Nye spillertrøjer ankommet fra Hummel


07.06.2018 | Af Morten Toft

1.200 stk. nye liga-spillertrøjer er netop ankommet til TTH Holstebro fra hummel. Den nye spillertrøje skal benyttes til 2018/19 og 2019/20 sæsonen.

- Den nye spillertrøje er designet i tæt samarbejde med hummel, hvor vi har ønsket at vende tilbage til det mere minimalistiske design. TTH-trøjen har i nogle år haft et strejf af rødt og blåt på trøjen, men i det nye spillersæt vil det være den sort-hvide farve som trumfer igennem, siger Line Kristoffersen der er turneringsansvarlig hos TTH Holstebro.

I mere end 10 år har hummel været leverandør for beklædning til TTH Holstebro, og i blandt de mange forskellige trøjer igennem tiden, har den nye spillertrøje potentialet til at blive en fan favorit.

- Vi er meget spændte på at præsentere den nye spillertrøje til vores showmatch mod SG Flensburg-Handewitt den 7. august, og vi tror på at mange vil synes om det nye design. Men først skal tøjet trykkes, og vores sponsor fra Sortberg+Hansen slider henover sommeren for at få det klar, slutter Line Kristoffersen.

Den nye TTH-spillertrøje kan købes i løbet af august i Sport24 Holstebro og i fanshoppen hos TTH Holstebro.

Del på facebook