Nye udfordringer venter TTH-spillere


01.04.2020 | Af Louise Boo

De to nuværende TTH-spillere, Line Frandsen og Maria Mose, vil ikke være at finde på holdkortet til næste sæson. De søger begge nye fordringer.

For 20 årige Line Frandsen stopper samarbejdet - efter eget ønske - et år før tid. Hun vil gerne kombinere både studie og håndbold.  

- Jeg har haft seks fantastiske år her i klubben og har fået masser af oplevelser, som jeg både privat og som håndboldspiller kan tage med videre. Jeg har nu et ønske om at følge mit studiehjerte og vil fortsat spille håndbold i et spændende miljø, siger den unge playmaker og fortsætter:

- Som ung fik jeg en chance af Pether Krautmeyer til at komme i ligatruppen, og det er jeg meget taknemlig for. Jeg har nydt klubbens gode rammer og venskabet med holdkammeraterne. Begge dele er noget, jeg vil komme til at savne, siger Line Frandsen.

Fløjspiller, Maria Mose, siger farvel til TTH efter et spændende år, som har givet hende stor lyst til mere håndbold.  

- Jeg har været rigtig glad for at være en del af klubben i denne sæson. Det har været lidt op og ned spillemæssigt i løbet af sæsonen, men føler at jeg fik mit spil til at fungere rigtig fint efter jul. Det har været et utroligt lærerigt år. Men det er tid til at komme videre, og jeg ser utroligt meget frem til at tage næste skridt i min karriere, siger 25-årige Maria Mose.  

TTH: To spillere som har gjort stort indtryk

For klubben har det ifølge TTH-direktør, John Mikkelsen, været en fornøjelse at arbejde med de to spillere.

- Vi er stolte over, at Line Frandsen er gået fra Talentakademiet til ligaholdet. Det er flot gået af Line og trænerne bag. For Line bliver det godt at komme ud og få mere spilletid, og vi vil følge hendes udvikling. Maria Mose har været et meget positivt bekendtskab, og vi er glade for, at hun her har fået gode oplevelser, som hun kan tage med på hendes nye håndboldvej. Tak til begge spillere for stor passion og indsats i klubben, siger John Mikkelsen.  

Del på facebook