Nyt fra TTH Fanklub


16.10.2020 | Af TTH Fanklub

Sæsonen er for alvor skudt i gang og TTH Holstebro Fanklub har endelig kunnet afholde generalforsamling, som har været udskudt grundet Covid-19. Vi har nu haft vores opfølgende bestyrelsesmøde, hvor vi fik konstitueret vores bestyrelse.

Konstitueringen er blevet således:
Formand: Heidi Oldenschläger Mogensen
Næstformand: Camilla Nørgaard
Kasserer: Dorthe Sindersen
Bestyrelsesmedlemmer: Nicolaj Kaalund og Christina B. Hansen
Suppleanter: Anna Marie Hansen og Rasmus Riis Jensen

Indmeldelse og priser:
Fornyelse af medlemskab vil normalt skulle ske inden 01. okt. i den nye sæson. I år bliver datoen rykket til 01. nov. 2020, grundet den sene generalforsamling. Nye medlemmer kan melde sig ind i TTH Holstebro Fanklub hele sæsonen.                                     

 • Prisen for 0-12 år
  Gratis
 • Prisen for 13-17 år
  50 kr.
 • Prisen for 18+
  150 kr.
 • Passiv medlem
  75 kr.
 • Indmeldelse foregår ved at betale til vores konto: 7601 - 1313269 eller til Dorthe på Mobilepay: 2622 3985 eller kontant i Gråkjær Arena. HUSK at skrive navn og telefonnummer på ved indbetaling, så vi kan kontakte jer.
 • Passivt medlem: Du ønsker at støtte fanklubben, men ønsker ikke at deltage i dens aktiviteter.
   

Fordele ved at være med i TTH Holstebro Fanklub:
Som medlem hos os får du følgende:

 • Diverse arrangementer, så som konkurrencer med præmier.
 • Hygge før kampen.
 • Hyggeaften. Evt. med besøg af 1-2 spillere.
 • Billetbestilling til udebane.
 • Garanteret siddeplads i fan zonen DET HVIDE HJØRNE, når Covid19 forbeholdene er afsluttet.
 • Når klubben arrangerer busture til udebane, får vi chancen for at bestille forud til vores medlemmer, før der er udsolgt.
 • TTH Holstebro Fanklub har mulighed for at leje 9 personers fan bus hos VW til en billigere pris end normalt.

Social hygge før kampe:
Vi har af TTH Holstebro klubben fået lov til, at få 1 eller 2 borde i foyeren, så vi kan mødes inden kampstart og hygge. Det vil typisk være 1 – 1 ½ time før kampen.

Billetbestilling til udebane:
Grundet Covid19 er dette desværre ikke aktuelt lige nu.

Kørsel til udebane:
Transporten frem og tilbage må I selv sørge for. Efterhånden som vi lærer hinanden at kende, kan I jo evt. lave aftaler om samkørsel.

Trommer:
Hvis der er medlemmer, der har lyst til at være med til at slå på trommer/lære at slå på trommer, så kontakt Dorthe, Nikolaj eller Christina.

Aktiviteter og arrangementer:
Der vil løbende være diverse konkurrencer for jer medlemmer, hvor I kan vinde en præmie. Det kan være dagens kampbillede af en spiller, et gæt på hvem der bliver kampens spiller osv. Der vil også blive afholdt hyggeaftner/dage, hvor vi evt. kan få besøg af 1-2 spillere. Julefrokosten er en årlig begivenhed, hvor vi mødes til spisning og har nogle indslag i løbet af aftenen. Men i år har vi valgt at aflyse den, da vi ikke kan være sikre på, om vi kan afholde den grundet Covid19. Vi afholder i stedet et forårsarrangement lørdag d. 13.03.2021. Selvfølgelig med forbehold for retningslinjerne ang. Covid19.

Køb af vores egen TTH Holstebro Fanklubtrøje:
Vi har jo vores egen fanklubtrøje, den kan købes for KUN 150 kr. Det er en polotrøje med tryk, der er leveret fra ID og trykt hos Sortberg+Hansen. Kontakt Dorthe Sindersen for prøvning af trøjen inden bestilling. Ved bestilling af trøjen betales beløbet med det samme.

TTH Holstebro Fanklubsang:
Der er kommet et forslag til, at vi skal have lavet vores helt egen fanklubsang. Der er taget kontakt med en musiker, der evt. vil skrive den. Vi har dog lige et par ting, der skal være i orden inden vi kan starte på dette projekt. Vi har nemlig den tanke, at den skal afspilles i Arenaen. Da det koster en god sum penge, vil vi prøve at finde en sponsor, der kan støtte os. Vi skal også have lavet en aftale med TTH Holstebro klubben ang. afspilning af sangen. Vi arbejder på at få det hele til gå op i en højere enhed, men kan desværre ikke garantere, det vil lykkedes.

Regler:
I en fanklub er der også nogle få regler, vi gerne vil have, der bliver fulgt. Vi hepper og buher selvfølgelig alt det vi kan. Vi vil dog gerne, at sproget ikke bliver for groft og personligt til dommere og spillere.

Klubtrøjer fra andre klubber:
Vi må gerne have Holstebro Håndbold fanbluse på til pigernes kampe hvis man vil det. Klubtrøjer fra andre liga klubber er ikke tilladt.
 

I disse Corona tider følger vi naturligvis de regler, der er i Gråkjær Arena. Da det for øjeblikket ikke er tilladt at være med på udebane, er der ikke bemærkninger til dette. Men vi kan altid tage ud i Arenaen og ønske drengene en god tur og god kamp.

Meld dig ind i TTH Holstebro Fanklub og vær’ en del af sammenholdet, der støtter vores herrehold i det HVIDE HJØRNE.

Vi glæder os til at se alle medlemmer og mulige nye til en ny og spændende sæson!

Følg vores facebook side HER
Her kan du også kontakte os hvis du har spørgsmål eller vil melde dig ind i fanklubben.

 

Del på facebook