Odendo-partnerskab giver positive salgstal


28.04.2022 | Af Nanna Gantriis

Der er stor opbakning til klubbens auktioner på Odendo. Samtidig har byderne været ekstra gavmilde, og har givet et markant beløb til klubben via 5% formål

Forleden tikkede en dejlig mail ind i indbakken.

Her kunne Odendo meddele os, at 1.104 gange havde brugerne valgt TTH Holstebro som deres 5% formål i 2021. Det svarer til 20.344 kr. der går direkte til klubbens arbejde. Beløbet kommer udover vores egne, normale auktioner på Odendo.

Direktør i Odendo, Søren Nørgård, sætter følgende ord på det vellykkede samarbejde:

- Hos Odendo er vi meget glade for den positive udvikling, TTH Holstebros auktion har været igennem de seneste år. Auktionen har udviklet sig til at være et fantastisk sted for lokale og regionale handelsdrivende, der ønsker at markedsføre sig, samtidig med at det giver klubben vigtige sponsorindtægter, udtaler direktøren og forklarer konceptet omkring 5% formål:

- Som noget ekstra støtter vi også klubben med vores egne landsdækkende auktioner, hvor byderne giver 5% til et godt formål, og netop denne del forventer vi skal vokse yderligere det kommende år. Derudover kommer de auktioner, som klubben selv skaffer, hvor man støtter med 100% af hammerslaget.

TTH-direktør: Odendo giver vores sponsorer værdifuld eksponering
Som tidligere nævnt varetager vi i TTH Holstebro også selv auktioner på Odendo. Og dette er en nytænkende måde at give sponsorerne værdifuld eksponering fortæller direktør, John Mikkelsen:

- En del af vores sponsorer er i dag repræsenteret på Odendo med deres produkter igennem vores egne aftaler, og de oplever stor tilfredshed i forhold til den gode eksponering, de modtager. Det glæder os, at flere og flere ønsker at bakke os op via Odendo, og med det seneste tiltag fra Odendo, så ser vi ind i et endnu stærkere samarbejde.

Du kan også gøre en god handel på Odendo og støtte hundredevis af gode formål.
Se alle auktioner ved at klikke her, eller støt TTH Holstebros auktioner ved at klikke her

Del på facebook