Omvendte roller til TTH Dragons-træning


18.06.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Morten Damgaard

Ligaherrerne havde torsdag aften inviteret TTH Dragons til træning. Både for at styrke samarbejdet mellem fans og spillere, men også for at sige tak for deres store støtte i forårssæsonen.

TTH Dragons er kendt for at stå på tribunen og støtte ligaholdet i medgang og modgang. Men torsdag aften var rollerne byttet om, da U13 og U15-drengene fra TTH Dragons indtog halgulvet i Gråkjær Arena, mens ligaherrerne kom med støttende ord og træningstips. 

- Det var fedt at have Dragons på besøg, fortalte vores højre back - og nu ”Dragons-træner” - Jonas Gade efter arrangementet. 

- Nu kender de forhåbentlig os spillere lidt bedre, og vi kender dem lidt bedre. Det gør bare noget for fællesskabet, at vi lærer hinanden at kende og skaber et sammenhold fans og spillere imellem.

Gade håber på lyst til mere
Jonas Gade og resten af TTH-spillerne også brugte træningen til at få sagt tak til de unge drenge for den opbakning, de har vist holdet i forårssæsonen:

- TTH Dragons og resten af publikum i Gråkjær Arena har virkelig støttet os i en svær tid, og det vil vi gerne vise, at vi værdsætter rigtig meget. Forhåbentlig giver et arrangement som dette drengene - og pigerne -  i TTH Dragons endnu mere lyst til at komme på lægterne, når den nye sæson begynder. Fordi vi kender dem lidt bedre, og de kender os lidt bedre.  

Udover de to træninger bød aftenen også på en snak om fremtiden for TTH Dragons, hvor tanker og nye ideer blev drøftet til den kommende sæson.

Del på facebook