Oplev Mensing og Markussens debut til jubilæumskamp


16.07.2021 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo og Ole Mortensen

Når TTH Holstebro fejrer 20-års jubilæum den 18.august i Gråkjær Arena mod SG Flensburg-Handewitt, præsenteres det nye TTH-hold med profilen Nikolaj Markussen i spidsen. Samtidig får publikum, fans og sponsorer mulighed for at se Aaron Mensings debut i Flensburg-trøjen.

Det bliver en festlig aften, når TTH Holstebro med et års forsinkelse markerer klubbens 20-års jubilæum med en kamp mod SG Flensburg-Handewitt. Sammen med Actona Company, som er Matchpartner til kampen, vil der både før, under og efter kampen blive afholdt publikumstiltag. Actona Company vil som Matchpartner markere deres 40-års jubilæum som førende møbelproducent.

-Vi glæder os meget til at præsentere vores nye hold, og sammen med SG Flensburg-Handewitt vil vi skabe en underholdende kamp. Kampen bliver Nikolaj Markussens debut i Gråkjær Arena, og samtidig vi vil tage flot afsked med Aaron Mensing, som denne aften får sin debut i den tyske storklub. Der bliver masser af god ”tysker-stemning”, hvor tilskuerne kan komme helt tæt på de nye TTH-spillere og udvalgte profiler fra Flensburg holdet, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Til jubilæumskampen vil der være kun 1200 billetter til salg, da TTH Holstebro fortsat skal afvikle kampen efter corona-restriktionerne.

 

Markussen glæder sig til debut i Gråkjær Arena
Kort før sommerferien præsenterede TTH Holstebro den 2,11 m høje venstre back Nikolaj Markussen på en 5-årig kontrakt, og udsigten til debut i Gråkjær Arena skaber glæde hos den nye profil.

- Jeg har flere gange som modstander oplevet den fantastiske stemning som Gråkjær Arena har. Det er en af de bedste danske håndboldarenaer, og nu bliver det en ekstra god oplevelse for mig, når Gråkjær Arena er min hjemmebane. Jeg glæder mig til min debut her, og til mange gode oplevelser sammen med hjemmepublikummet i fremtiden, siger Nikolaj Markussen.

Kampens gæster fra SG Flensburg-Handewitt glæder sig også til deres sæsonpremiere. På grund af de mange corona-udfordringer blev sidste sæson ekstra ordinær lang, og med OL lige om hjørnet har Flensburgs OL-deltagere endnu ikke haft sommerferie. Derfor må klubbens sportschef Lars Christiansen desværre undvære nogle af Flensburgs profiler, som ikke kommer med til kampen i Holstebro.

-Med et alt for hårdt program for mange af profilerne sluttende med OL, har nogle af vores spillerne hårdt brug for hvile inden en ny og krævende sæson venter. Vi kommer til Gråkjær Arena med et godt hold, og vi glæder os bl.a. til at vise Aaron Mensing frem i den nye Flensburg-spilletrøje, siger den tidligere danske landsholdsprofil.

 

Aaron Mensing: Stor tak til TTH Holstebro
Det blev kun til et år i TTH Holstebro for 23-årige Aaron Mensing. Men hvilket år. Efter en imponerende sæson af den talentfulde back, er TTH nu skiftet ud med Flensburg. For Aaron Mensing bliver jubilæumskampen et perfekt farvel til klubben, som har været afgørende for hans udvikling.

-Det bliver fantastisk at kunne få lov til at sige farvel og tak til de mange tilskuere og fans, som har bakket mig op i TTH Holstebro. Det bliver specielt at komme som modstander, men jeg glæder mig meget, siger Aaron Mensing.

 

Vil du med til 20-års jubilæumskampen – køb din billet her
Matchpartner for 20-års jubilæumskampen er Actona Company.

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen er ID Identity.

Del på facebook