Opskriften på de fem VM-mål


20.01.2021 | Af Louise Boo, foto: Lars Kofoed

Mandag aften landede han i Cairo og blev indlemmet i VM-truppen. Igår fik han 30 spilleminutter mod Argentina og kvitterede med fem mål. - Magnus Bramming har gjort sin VM-entré på fornemste vis, og de tre afslutninger fra fløjen og to på kontra var ikke bare gode mål. Med scoringerne hører en særlig ingrediens, som TTH-fløjen udnyttede til sin fordel.

- Det har været lidt vildt. Jeg har egentlig bare taget det i stiv arm, hvor jeg ingen forventninger havde til det hele. Det er lidt kaotisk hernede. Men det var stort. Og dejligt at det hele lykkedes på banen, siger Magnus Bramming fra sit hotelværelse i Egypten efter kampen mod Argentina.

TTH-fløjen uddyber, at VM med landsholdet er en kæmpe oplevelse, men at det heldigvis bare er håndbold, som skal spilles.

Og netop håndbold og de spidskompetencer, som Magnus Bramming bød ind med i kampen, gik ikke upasseret hen hos diverse håndboldkommentatorer på DR1 og TV2.

Udover flotte karakterer - 5 ud af 6 på TV2 og 10 på 12-trinsskalaen på DR1 - var der rosende ord over hele linjen: "Fremragende", "vanvittig god fløj", "Han leverer på en uhørt høj hylde" og Bent Nyegaards vending - Bramming som Mr. 100%

Selv er Magnus Bramming bare glad for, at aftenen gik op i en højere enhed.

- Det var dejligt, at mine skud gik ind, og at jeg fik løbet kontraer og fik fløjafslutninger. Der var lidt småting hist og her, men jeg er glad for at være hernede og glad for min præstation, smiler Magnus Bramming.

Brammings målmandsfordel

Med sig til historien om de fem mål ligger en lille forhistorie, som Magnus Bramming løfter sløret for. Den argentinske målmand var nemlig en gammel kending, som TTH-fløjen havde gode erfaringer med. 

- Det var jo dejligt, at der var en, jeg kendte. Deres målmand spillede for Cuenca - det spanske hold, vi mødte i Europa Cuppen for to år siden. Så jeg skulle ikke omstille mig, og det var klart en fordel, siger Magnus Bramming og tilføjer, at han dengang lavede 10-12 mål på den argentinske målmand.

Hvorvidt Magnus Bramming fortsætter med at sætte bolde ind til VM, er endnu uvist. Derfor tager TTH-fløjen tingene, som de kommer.

I dag er næste skridt at rykke ned til resten af holdet fra 7. til 5. etage, men hvad der ellers skal ske, er helt op til landstræneren.

- Jeg ville elske at spille VM fuldt ud. Men hvis jeg skal hjem eller skal sidde over, så gør jeg selvfølgelig det, siger Magnus Bramming, der alt i alt er glad for at spille sit første VM og fremover håber på det bedste.

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Restaurant SPRØD.

Danmarks næste kamp er mod Qatar og spilles på torsdag kl. 20:25.

 

Del på facebook