Opstartsprogram TTH 2021/22


29.07.2021 | Af Nanna Gantriis

Der venter både national og international modstand når Søren Hansens mandskab skal teste formen af inden sæsonstart. Få det fulde overblik over holdets opstartskampe her.

5. august 19.00: TTH Holstebro # Lemvig-Thyborøn Håndbold (Struer Energi Park)

14. august: TTH Holstebro # Sävehof (Elverum, Norge)

15. august: Elverum # TTH Holstebro (Elverum, Norge)

18. august 18.30: TTH # SG Flensburg-Handewitt (Gråkjær Arena). Køb dine billetter her

20. -22. august: Hummel Cup Magdeburg. Modstander fastsættes senere mellem SC Magdeburg, Vardar Skopje og Gorenje Velenje

25. august 19.00: HØJ Elite # TTH Holstebro (Ølstykke - Santander 1/8-finale)

28./29. august: RK Trimo Trebnje (Trebnje, Slovenien - European League 1. kvalifikationsrunde)

 Med Flensburg-Handewitt, SC Magdeburg og Vardar Skopje som modstandere kommer TTH-mandskabet til at møde toppen af international håndbold som forberedelse til sæsonstarten den 4. september:

- Det er ønskemodstandere for os her i opstarten. Det er motiverende at møde internationale hold, og vi vil gerne måle os med toppen af international håndbold. Det får vi mulighed for med disse modstandere, siger cheftræner Søren Hansen og forklarer, at der også er en bagtanke med de stærke modstandere:

- Vi har et ønske om at kvalificere os til det europæiske gruppespil. De seneste sæsoner er European League blevet styrket med hold fra Champions League, og dermed er prestigen omkring turneringen øget. Vi vil gerne vise Holstebro, regionen og Danmark frem i Håndboldeuropa, men det kræver at vi får en god start og gode erfaringer i opstarten inden vores europæiske kvalifikation i slutningen af august.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity

Del på facebook