Orla Dahl Jepsens Mindelegat uddelt til TTH-talenter


08.05.2018 | Af Morten Toft - (På billedet overrækker Anne Mette Dahl Jepsen mindelegatet)

Søndag eftermiddag i forbindelse med ligaherrernes sæsonafslutning mod Aarhus, modtog Mathilde Hylleberg, højre fløj på TTH's ligahold, og Simon Gade, målmand hos ligaherrerne, Orla Dahl Jepsens Mindelegat.

Det gives til TTH-talenter, der har gjort en ekstra indsats. Legatet er på 25.000 kr. til hver spiller.

- Jeg er ekstrem glad og taknemmelig for at få det her legat. Det er et dejligt skulderklap og det motiverer mig bare endnu mere til at lægge på i min udvikling, og samtidig overbeviser det en til at alle timerne på træningsbanen nu begynder at give pote. Jeg er meget glad for at være i TTH, og jeg ser frem til at fortsætte min udvikling i klubben med flere gode oplevelser, siger Mathilde Hylleberg.  

Også Simon Gade er glad og stolt.

- Det er en stor ære at få den her anerkendelse for den indsats man forsøger at lægge i klubben. Jeg føler at mit niveau konstant udvikler sig i en positiv retning, og mit samarbejde med Torbjørn og Michael Bruun har lært mig rigtig meget som jeg kan bruge fremadrettet i min udvikling, siger han.

Orla Dahl Jepsen, der døde for fire år siden, var en af TTH Holstebros mest trofaste og største støtter, og hans efterladte har dermed sponsoreret de to legater.

- Håndbold var Orlas helt store passion, og han var blandt andet formand for TTH Holstebro i en periode. Vi vil gerne ære ham, og det var meget nærliggende, at det skulle ske i forbindelse med hans elskede håndbold, fortæller Orla Dahl Jepsens enke Sanne Jepsen.

- Vi er som klub meget stolte af at Orla Dahl Jepsens efterladte ønsker at tildele og anerkende to af klubbens talenter for deres indsats og seriøse tilgang til at være håndboldspiller i TTH. Orla Dahl Jepsen gav klubben en fantastisk støtte gennem mange år og har været med til at skabe den klub som vi er i dag. Vi er en klub som gerne vil vores egne talenter, og derfor passer disse legater flot ind i klubbens DNA, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Del på facebook