Otte er det magiske tal


04.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

TTHs hollandske landsholdsspiller, Kay Smits havde i sidste uge stor aktie i Hollands kvalifikation til EM i 2022. Mandag aften kom højre backen tilbage til Holstebro, og allerede i dag står den på forberedelse til onsdagens DM-slutspilskamp mod Skanderborg Håndbold.

Ligaens slutspilshold har alle lommeregneren fremme i disse uger, hvor pointene og pladserne til årets DM-semifinaler skal fordeles. TTH Holstebro står noteret for fem point efter tre slutspilskampe. Men der skal formentlig flere point på kontoen, hvis klubben skal drømme om en DM-semifinale.

- Otte er formentlig det magiske tal. Erfaringer fra tidligere år viser, at otte point som regel giver en billet til semifinalen, forklarer Kay Smits.

Vi vil selv afgøre tingene
En hurtig omgang hovedregning viser derfor, at TTH Holstebro skal sikre sig minimum tre point i de resterende tre slutspilskampe, hvis en billet til semifinalen skal indfries. De første to af slagsen kan indkasseres onsdag aften, når holdet spiller ude mod Skanderborg Håndbold.

- Vi skal, og vil, selv afgøre vores skæbne i denne slutspilspulje. Vi skal nok engang ramme en toppræstation i morgen, så det kræver fuld fokus på opgaven, siger den hollandske skarpskytte inden han fortsætter:

- Men vi ved det kommer til at kræve hårdt arbejde. Skanderborg har også muligheden for at komme tættere en semifinale, så de vil også komme med alt hvad de har.

Du kan se kampen mellem Skanderborg og TTH Holstebro direkte på TV2 Sport onsdag klokken 20.30.

Personlig sponsor for Kay Smits er Nørre Vosborg.

Del på facebook