Patrick Westerholm sætter sit TTH ALL STAR hold


16.05.2020 | Af Louise Boo

For Patrick Westerhold slutter det 5-årige trænersamarbejde i TTH Holstebro med en meget flot sæson. – DM-bronze, Final4 deltagelse og EHF-gruppespil. Nu er den succesrige træner klar med sit TTH ALL STAR hold.

Igennem de sidste fem sæsoner har Patrick Westerholm arbejdet med mange dygtige og spændende spillere. Flere af dem er blevet en fast del af toppen i dansk herrehåndbold og i fællesskab er der skabt flotte resultater i både Danmark og i Europa.

For Westerholm er det blevet til mange sejre og tæt på 200 kampe i spidsen for TTH Holstebro.

Nu sætter cheftræneren navne på sit TTH ALL STAR hold gennem fem år.

Westerholms ALL STAR hold i TTH Holstebro:

Målmand: Torbjørn Bergerud

Begrundelse: Kæmpede det første år med at finde kvalitet i sit spil, men det andet år var han helt outstanding! Meget disciplineret og ambitiøs i forhold til sin træning. 

Højre fløj: Patrick Wiezmach

Begrundelse: Patrick var ambitiøs og meget klar over, hvilke kompetencer har han var god til. Han var stærk på kontraløb og god til afslutning fra hjørnet. Hans defensive kvaliteter. – Her var han også dygtig.

Højre back: Peter Balling

Begrundelse: Peter har spillet alle de år jeg har været i TTH. Han har udviklet sig til at blive en habil 2-vejs spiller. Peter er meget spil-intelligent med god spilforståelse. Han har også et godt skud.

Playmaker: Johan Meklenborg

Begrundelse: Joe har været den mest værdifulde spiller for os i mit sidste år. Han er god til at sætte spillet, men formår også selv at være skudfarlig. Han har også vist, at han kan dække op. Glæder mig til at følge hans udvikling fremadrettet.

Venstre back: Jonas Larholm

Begrundelse: Jonas har nok været den spiller, som har sat sit største præg på mig som træner i TTH. Man er nødt til at give Jonas frihed med den enorme kreativitet og kvalitet, som han besidder. Det var en sand fornøjelse at se ham spille og træne. Han trænede fantastisk godt, altid velforberedt og interesseret til dagens træning.

Venstre fløj: Magnus Bramming

Begrundelse: Det giver helt sig selv, Magnus har været i en klasse for sig selv i DK og ude i Europa.

Stregspiller: Vignir Svavarsson

Begrundelse: Vignir er en stor personlighed som altid vil vinde. Han er god i omklædningsrummet omkring holdet samt giver altid alt, hvad han har.

Forsvarsspiller: Anders Oechsler

Begrundelse: Den erfaring han havde var en stor fordel for os, da vi vandt DM-sølv. Han dækkede sublimt op sammen med Tau den sæson. Hans defensive spilforståelse var af høj klasse. Han var god til at omstille sig til forskellige situationer.

Personlig sponsor for Patrick Westerholm er ID Identity.

Del på facebook