Playmaker-talent forlænger i TTH Holstebro


12.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

Line Frandsen har forlænget sin kontrakt med TTH Holstebro. Playmakeren har sat sin underskrift på en 2-årig aftale med klubben.

19-årige Line Frandsen har slået sine rødder i klubbens ungdomsakademi, hvor hun har været en del af Holstebro Elitesport og Made In Holstebro konceptet. Med tiden har hun taget skridtet op til ligatruppen, og her skal den unge playmaker forblive de næste to sæsoner.

At kunne fortsætte i de faste rammer har stor betydning for Line Frandsen.

- Jeg er et tryghedsmenneske, som godt kan lide at færdes i faste rammer. I TTH Holstebro kender jeg alt og alle, og det er med til at give den nødvendige ro til at kunne udvikle sig. Det er noget jeg værdsætter højt, og derfor glæder jeg mig over at kunne fortsætte to år mere i klubben, siger Line Frandsen, som har et personligt mål om at blive en mere etableret ligaspiller over de næste to år.

Pether Krautmeyer: Line har udviklingspotentiale

Cheftræner Pether Krautmeyer ser et udviklingspotentiale hos Line og han sætter følgende ord på den unge playmaker:  

- Det er altid en glædelig følelse når man kan forlænge med en af klubbens egne og vi nyder at have Line i truppen. Hun er en spiller, som har flere kvaliteter og netop i denne sæson har hun flere gange været en værdifuld faktor til at vi har fået point. Der er stadig masser af udviklingstrin for en ung spiller som Line, og det bliver spændende at se hvor meget hun kan rykke sig i de kommende år, siger Pether Krautmeyer.

Stop for to: Afsked med Emma og Siw

TTH Holstebro tager afsked med målvogter Emma Larsen og venstre fløjen Siw Aabech til den kommende sæson. Emma Larsen har valgt at tage en pause fra håndbolden på grund af en skade, der ikke viser fremgang. Siw Aabech har valgt at søge nye sportslige udfordringer. 

Del på facebook