To point mod Randers HK


23.02.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

To vigtige point kan tilføjes til ligakontoen for TTH’s damer efter en 32-26 sejr over Randers HK.

Blot tre point adskilte TTH Holstebro og Randers HK i HTH Ligaen før lørdagens indbyrdes kamp, og af den grund var der hård kamp om pointene.

Men selvom gæsterne fra Randers HK forsøgte ihærdigt, så var det TTH Holstebro som kunne strække armene i vejret efter 60 min.

- Vi fik ikke startet kampen som vi ville, hvor vi simpelthen spiller for langsomt og krampagtigt. Heldigvis blev vores spil mere frit efter vi blev hidsige over et par dommerkendelser; det satte os lidt i gang, siger cheftræner Pether Krautmeyer.   

Cheftræneren glæder sig især over forsvaret og kontrafasen i anden halvleg.

- Randers kommer til at halte lidt efter os, da vi først fik et par stop i forsvaret og kunne løbe kontra på dem. Man kan sige at kontrafasen blev lidt et momentum sving i kampen for os.

Flere spillere får ros fra Pether ovenpå sejren. Især en hollandsk playmaker gjorde en god figur.

- Lynn gør en rigtig god figur for os, hvor hun både er farlig selv og sætter de andre op. Hun har været lidt nede formmæssigt, så det var godt til hende med en flot præstation.

En anden profil i kampen var Inger Smits. Den hollandske bagspiller kunne noteres for seks scoringer i kampen.

- Vi fandt et rigtig godt flow og tempo i store dele af kampen, og det gjorde at det var en sjov kamp at være med i. Alle i truppen havde på en måde forstået, at vi ikke skulle gå efter de individuelle løsninger; men mere fungere som et kollektiv. Det var fedt at være en del af, siger Inger Smits.

Sarah Stougaard blev topscorer i kampen med syv scoringer. Sara Kececi stod på 41% i målet.

Næste kamp for TTH-damerne er den 27. februar mod København Håndbold på udebane.

 

TTH Holstebro # Randers HK 32-26 (14-15)

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Sara Kececi 13/31 (41%) Louise Egestorp 0/8 (0%)
Mål: Sarah Stougaard 7, Mathilde Hylleberg 6, Inger Smits 6, Lynn Knippenborg 6, Kaja Nielsen 4, Lærke Christensen 2, Mathilde Neesgaard 1. 
Udvisninger: 4

Kampstatistik Randers HK
Redninger: Martina Thörn 13/45 (28%)
Mål: Line Hougaard 7, Camilla Degn 4, Anne Nielsen 4, Sabine Pedersen 3, Celine Sivertsen 2, Cecilie Hansen 2, Camilla Dalby 1, Signe Schaar 1, Jamina Roberts 1, Julia Eriksson 1.
Udvisninger: 1

Tilskuertal: 1.232

Del på facebook