Pointjagt og ros til de unge


21.10.2021 | Af Af Nanna Gantriis Mortensen, foto: Ole Mortensen

Der venter en spændende ligakamp, når TTH Holstebro lørdag eftermiddag løber på banen mod Skanderborg Aarhus Håndbold i Aarhus. Kampen er første TTH-møde mod den nye fusionsklub.

For TTH-mandskabet er opgaven klar. Jagten på en ny god præstation og point på kontoen er målet i lørdagens opgave på udebane mod Skanderborg Aarhus Håndbold.

Kampen er en kamp mellem to hold, som begge har fået en god start på sæsonen. Det er også en kamp mellem to hold, som normalt giver hinanden kamp til stregen.

Nikolaj Markussen ser frem til lørdagens kamp.

- Vi glæder os meget til kampen, og vi vil forsøge at følge op på sidste uges gode præstation. Vi er klar til at jagte flere point. Skanderborg Aarhus Håndbold har et stærkt hold, som er rigtig godt sammenspillet, og dette samspil skal vi have slået i stykker. Vi har lige siden sæsonopstarten vist, at vi med hårdt arbejde og en stærk fightervilje har kunnet kommet godt ud af en del kampe på trods af de mange spillere, som sidder udenfor. Dette er stadig præmissen i hver eneste kamp for at kunne lykkes, siger Nikolaj Markussen.    

Ros til klubbens unge talenter

For Nikolaj Markussen har det været en fornøjelse at se, hvordan holdet og de unge spillere har taget udfordringen op med nye opstillinger fra kamp til kamp.

- Det har været godt for truppen og træningen, at klubbens unge talenter har deltaget i træningen gennem længere tid. De er kommet med masser af energi til træning og har taget kampen op mod ”de gamle”. De går til den, og det har gjort, at vi har haft en god træningsperiode trods savnet af de skadede spillere, siger Nikolaj Markussen.

Kampen på lørdag spilles kl. 15.00 på lørdag i Ceres Arena i Aarhus.

Næste gang du kan opleve TTH Holstebro på hjemmebane i Gråkjær Arena er torsdag den 28.oktober kl. 19.30, når der står ”LOKALDERBY” på programmet.

Her kommer Lemvig-Thyborøn Håndbold på besøg. Du kan bestille billet her.

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen er ID Identity.

Del på facebook