Portugisisk modstand venter i European League


07.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

TTH-drengene skal en tur til Portugal for at sikre sig videre avancement i European League.

Dette står klart efter det portugisiske storhold, Sporting CP, blev trukket som modstander ved lodtrækningen til anden kvalifikationsrunde i European League-turneringen.

Holdet fra den portugisiske hovedstad har vundet den nationale liga 21 gange, og er sammen med FC Porto de to store håndboldklubber i Portugal. Derfor venter der også noget af en opgave for Søren Hansens mandskab:

- Sporting er et rigtig godt mandskab med flere landsholdsspillere og stolte traditioner i de europæiske turneringer. Vi skal spille op til vores bedste over de to kampe for at kunne kvalificere os til det europæiske gruppespil, siger Søren Hansen og understreger, at netop European League-gruppespillet er et mærkbart sæsonmål for TTH-mandskabet.

- Vi er stolte over at vi får ottende år i træk er en del af European League. Det er blevet en del af vores DNA, og derfor vil vi gøre alt for at spille os i det eftertragtede europæiske gruppespil, så vi kan vise Holstebro frem ude i Europa. 

Vinderen findes i Gråkjær Arena
Sporting CP har hjemmebanefordel i det første opgør, mens TTH-mandkabet skal afgøre tingene i returkampen hjemme i Gråkjær Arena. Kampene spilles i slutningen af september. Mere info om billetter og kamptidspunkter følger.

Del på facebook