Porup: 'Alt skal efterlades på banen'


04.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Batteriet skal være tomt, når TTH-spillerne går fra banen i morgen aften mod Skive fH. Alle kræfter skal i brug, når to point skal kæmpes i hus, slår Jonas Porup fast.

Man har kunnet mærke det i Gråkjær Arena de seneste dage... Det har summet af spænding, beslutsomhed og ikke mindst viljestyrke: Vi VIL det her!

Efter en god præstation mod SønderjyskE i torsdags er Jonas Porup og holdkammeraterne mere end klar til at tage kampen op mod Skive-mandskabet tirsdag aften:

- Når vi går i omklædningsrummet i morgen efter kampen, så skal vi alle kunne kigge os selv i spejlet og sige, at vi har gjort ALT for at vinde, siger Jonas Porup med et sæt stålsatte øjne. 

- Alt skal efterlades på banen. Vi VIL have de to point.

’De fedeste kampe at spille’
På modsatte banehalvdel kommer til at stå et selvsikkert Skive-mandskab, der i fredags tog en overbevisende syvmålssejr over ligaens nummer fire, Skanderborg Aarhus Håndbold.

- Når man kan holde Skanderborg på 21 mål i en hel kamp, så har man ramt et godt forsvar med en god målmand. Det skal vi have brudt hul på i morgen, siger Porup, der glæder sig til klokken slår 19.00:

- Det er altid sjovest at spille kampe af betydning - uanset hvilken form for betydningsfuld kamp, der er tale om. Publikum giver den lige lidt ekstra gas, man bliver selv lidt skarpere, folk er lige lidt mere tændte. Det bliver fedt!

Vi bliver MANGE i Gråkjær Arena i morgen! 
Så skynd dig at køb din billet, hvis du skal sikre dig en plads til det sidste grundspilsbrag. Bestil dine billetter ved at klikke her.

Personlig sponsor for Jonas Porup er Seat Holstebro.

Del på facebook