Porup: Cuenca er lidt en ukendt størrelse


16.02.2019 | Af Morten - Foto: FotoReza

TTH Holstebro skal i gang med den 2. gruppekamp i EHF Cuppen på søndag mod spanske Liberbank Cuenca. Opgøret spilles på udebane i Spanien kl. 12.00. 

Jonas Porup og resten af TTH-mandskabet møder et hold, som man ikke har det største kendskab til. 

- Det bliver spændende at stå overfor Cuenca, og se hvilken slags håndbold de spiller. De er lidt en ukendt størrelse for os, og vores videomateriale på dem er lidt mangelfuldt. Så det bliver en interessant udfordring, siger Jonas Porup.

TTH Holstebro fik en sejr i den første EHF Cup gruppekamp mod HC Dobrogea Sud Constanta. En god begyndelse på gruppespillet, men der er lang vej endnu før man kan tale om videre avancement. 

- Vores mål i EHF Cuppen, er som udgangspunkt at skrabe så mange point sammen som overhovedet muligt. Så må vi se i sidste ende, hvor langt det rækker, siger Jonas Porup. 

En 13 mands spillertrup, er hvad Westerholm har kunne skrabe sammen til mødet mod spanske Cuenca. Truppen er blevet ramt af et par skader, men det er ikke noget som skaber bekymring hos Porup:

- Vi er lidt ramt på skader, så der bliver behov for alle mand, som vi har med til Spanien. Men vi tager ikke skaderne så tungt; de som er tilbage må bare gå lidt dybere i ressource tanken, siger Jonas Porup og tilføjer om gameplanen mod Cuenca:

- Et godt forsvar, gode redninger og så masser af kontraer; det er det vi er gode til, så det bliver også recepten mod Cuenca, slutter Jonas Porup.  

TTH Holstebro møder Liberbank Cuenca søndag kl. 12.00. Se opgøret på TV3 Max eller lyt med på Radio Max (105.0 FM).

Del på facebook