Porup inden 2. semifinale: Der er mere i os


26.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Favoritværdigheden peger mod BSH efter nye skader har ramt TTH, men forsvarsgeneralen Jonas Porup mener fortsat, at man kan udfordre silkeborgenserne.

Regnestykket er enkelt. En sejr = DM-finale.

Det ved både TTH og BSH-mandskabet efter første kamp i semifinaleserien endte uden vinder. Gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg stod længe til at tage sejren, men et vildt comeback af TTH resulterede i uafgjort og dermed en helt åben indgang til torsdagens anden DM-semifinale.

Spørger man TTHs Jonas Porup kan afslutningen på første semifinale være til TTHs fordel:

- Vi kom bedst ud af første kamp, da vi laver et vildt comeback og sikrer os ét point. BSH førte igennem det meste af kampen og har måske følelsen af at have tabt et point i Gråkjær Arena i mandags. Omvendt sluttede vi bedst af og er endnu mere tændte til næste kamp.

’Vi har meget mere at byde på’
Selvom TTH fik en forfærdelig start på den første semifinale med skader til både Magnus Bramming og Mathias Porsholdt samt mange brændte chancer, så fik holdet rettet til og sikrede sig uafgjort med cifrene 27-27. Til stor glæde for Jonas Porup:

- Vi spillede ikke en god kamp i mandags og fik alligevel ét point med derfra. Vi har meget mere at byde på, og vi ved, at vi kan spille bedre end det, vi præsterede i første semifinale.

Porup og holdkammeraterne ved endnu ikke, hvad status er på hverken Porsholdt eller Bramming forud for torsdagens kamp:

- Det vil selvfølgelig være en kæmpe svækkelse for os, hvis vi mangler ’Pors’ og Magnus. Men så må vi andre steppe op. Det er semifinale. Alt kan ske og vi er klar til at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at komme i den DM-finale, siger Jonas Porup stålsat.

Den anden semifinale mellem TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg spilles torsdag klokken 18.30. Kampen vises direkte på TV2 Sport med optakt fra klokken 18.00. Vinderen af kampen sikrer sig en plads i DM-finalen. Ender kampen uafgjort skal mandskaberne spille en tredje DM-semifinale i Gråkjær Arena søndag den 30. maj.

Personlig sponsor for Jonas Porup er Seat Holstebro.

Del på facebook