Porup inden HØJ: Hjemmebanen skal udnyttes!


08.05.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Jonas Porup ser frem mod torsdagens første knald-eller-fald-kap mod HØJ Elite, hvor publikum kan få en afgørende betydning.

Jonas Porup og holdkammeraterne har allerede stiftet bekendtskab med HØJ Elite én gang tidligere i denne sæson, da de to hold mødtes i pokalturneringen i august måned. Meget er dog sket siden da, og derfor fokuserer Porup hellere på det nuværende udgangspunkt:

- Det er to hold, der står vidt forskellige steder i forhold til, da vi mødtes sidst. Tavlen er visket ren, og vi ser de kommende kampe som to eller tre finaler.

Bagspilleren sad over i lørdagens kamp mod Kolding grundet en mindre skade, men forsikrer om at han er klar til kampen på torsdag:

- Uanset hvad, så spiller jeg den kamp, lyder det stålsat.

Porup med opfordring: Hjemmebanen skal udnyttes
Med udsigten til et bedst-ud-af-tre-scenarie understreger Jonas Porup vigtigheden af at komme godt fra start. Og her kommer holdets ottende mand ind i billedet:

- Vi har brug for, at Gråkjær Arena fortsætter med at være lige så gode, som de har været de seneste to måneder. De skal være vores ottende mand, der kan lægge pres på HØJ, og give os en fordel her på hjemmebanen. HØJ-mandskabet er et mix af erfarne spillere som Bo Spellerberg og Søren Haagen, der har prøvet mange ting, og nogle talentfulde unge spillere. De kommer med stor selvtillid, og spiller godt, så vi har brug for, at publikum er med os på torsdag.

Personlig sponsor for Jonas Porup er Seat Holstebro. 

Der er godt gang i billetsalget til torsdagens kamp, så skynd dig at bestille dine billetter ved at klikke her.

Del på facebook