Positive Porup: 'Vi kan tage meget med'


04.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Selvom Jonas Porup og holdkammeraterne måtte tage hjem fra Aalborg uden point, mener forsvarsklippen fortsat man kan tage gode ting med fra kampen mod de danske mestre.

- De sidste 10 minutter brænder vi for meget og Aalborg straffer os hårdt på vores fejl, men de første 50 minutter kan vi godt være tilfreds med, siger Jonas Porup.

Med 30 scoringer fordelt på ni spillere hæfter han sig ved den bredde, TTH-mandskabet fandt frem i dagens kamp:

- Vi får fordelt scoringerne ud på mange spillere i dag, hvilket er en fordel. På den måde skal modstandernes forsvar koncentrere sig om mange TTH-skytter, og det kan potentielt give flere målchancer til os, vurderer Porup.

Næste stop: Slutspil
Nu kan TTH Holstebro se frem til et spændende slutspil, hvor Skjern, Skanderborg og Aalborg venter. Og spørger man Porup er holdet klar til de opgaver, der venter de kommende uger:

- Vi skal holde fast i det gode håndboldspil, vi har fundet frem dette forår. Får vi barberet nogle fejl af og lukker vi lidt færre mål ind end i dag, så synes jeg, vi er klar til slutspillet.

TTH møder Skjern Håndbold på udebane i den første slutspilskamp. Dato og kamptidspunkt vil blive fastlagt de kommende dage.

Personlig sponsor for Jonas Porup er Seat Holstebro.

Del på facebook