'Presset ligger på GOG'


15.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Aaron Mensing er ikke lang tid om at skubbe favoritværdigheden over til GOG forud for den afgørende bronzekamp onsdag aften.

GOG vandt første bronzekamp. TTH Holstebro vandt den anden. Onsdag gælder det den tredje og sidste bronzekamp, og Aaron Mensing ved godt, hvem der skal tildeles favoritværdigheden, og det dertilhørende pres, i det afgørende opgør:

- Har man lyttet til eksperterne og Håndbolddanmark i denne sæson, så har de fleste sagt: ”GOG spiller om guldet i år”. Derfor ligger presset også på dem forud for den sidste kamp. Folk forventer, at de henter medaljer hjem i denne sæson.

Omvendt mener Mensing, at TTH Holstebro kan spille frit - ligesom man gjorde det i den anden bronzekamp, hvor det blev til en sejr på 39-38.

- GOG havde vundet første kamp, så vi havde intet at miste i den anden kamp. I stedet valgte vi at spille for klubben og for tilskuerne, der skulle have en god sidste hjemmekamp i denne sæson. Dét mindset endte med at give os en fordel, og samme mindset kan måske hjælpe os mod sejren i den tredje kamp.

Vi vil slutte af på en god måde
Godt nok skubber Mensing favoritværdigheden over på GOG, men TTH’erne vil gøre alt for, at favoritværdigheden bliver irrelevant i onsdagens kamp:

- Jeg vil så gerne slutte af på en god måde og med en succesoplevelse, for vi har virkelig haft det godt i år. Folk har skiftedes til at tage ansvar som skaderne ramte os. Med Kay på højre backen, til Munk, Cichosz og Porsholdt på stregen, Allan i bagkæden. Alle har bidraget og fightet, selvom vi nærmest ikke kunne stille hold. Det skal vi også gøre denne gang, og så må vi se, hvordan det ender, afslutter Mensing.

Du kan se kampen direkte på TV2 Sport klokken 18.30.

Personlig sponsor for Aaron Mensing er Beierholm Revision.

Del på facebook