Profil forlænger med TTH Holstebro


27.12.2019 | Af Louise Boo

TTHs højre back, Lærke Christensen, forlænger sin kontrakt med et år. ”Herligt” siger Lærke Christensen, mens træner, Pether Krautmeyer, er utrolig stolt.

Med en underskrift kort før jul, forlænger Lærke Christensen og TTH det gode samarbejde.

”Jeg er utrolig glad for at være i Holstebro. Jeg føler mig virkelig godt tilpas i både klubben og byen. For mig var det vigtigt, at jeg kunne fortsætte min udvikling. Det føler jeg, at jeg kan i Holstebro med det gode træningsmiljø, vi har”, siger Lærke Christensen.

Netop det gode træningsmiljø i klubben er ifølge Lærke Christensen årsagen til dameholdets succes. – En slutspilsplads sidste år og deltagelse i Santander Final4 stævne i weekenden på hjemmebane i Gråkjær Arena.

”Ser vi på det unge hold som vi har i dag og med de udskiftninger, som kommer fra år til år, så har vi gjort det godt. Og nu glæder vi os alle til at give den fuld gas her til Final4 stævnet, hvor vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at levere en flot indsats, siger Lærke Christensen. 

Krautmeyer: Lærke bliver en af holdets nøglespillere

Højrebacken med det skarpe hopskud kom til TTH i 2018. Cheftræner, Pether Krautmeyer, har fulgt Lærke Christensen tæt og set den store udvikling, hun har gennemgået i klubben.

”Hendes fysiske form er blevet bedre og er en vigtig faktor for den flotte udvikling den seneste tid. Jeg er derfor utrolig stolt over, at Lærke fortsætter i TTH”, siger Pether Krautmeyer.

Han ser frem til et spændende år, hvor der kan bygges flere lag på den talentfulde spiller både inde og uden for banen.

”Der er ingen tvivl om, at Lærke har et skud og en højde, som er helt unik. Med et målrettet fokus på hendes kondition og en øget muskelmasse, kan hun også forbedre forsvarsdelen markant. Og så har jeg fuld tro på, at hun kan gå hele vejen”, siger Pether Krautmeyer.

Han har ligesom DHF for længst fået øjnene op for den skarpe skytte. Lærke Christensen har det seneste år været med i DHFs udviklingstrup og er dermed en spiller, der er under stærk bevågenhed.

Personlig sponsor for Lærke Christensen er ID Identity

Vil du med til Santander Final4 den 28.-29.december i Gråkjær Arena – så klik her: https://shop.tthholstebro.dk/side/final4

Del på facebook