Profil indgår ny lang kontrakt


17.06.2020 | Af Louise Boo, foto: Ole Mortensen

Jonas Porup trækker i den hvide TTH-bluse de næste 5 år. De to parter har indgået en ny aftale, og selvom forsvars- og venstre backprofilen har 2 år tilbage af den eksisterende kontrakt, bliver den nu forlænget med 3 år frem til 2025.

Den 29-årige Jonas Porup har spillet i TTH Holstebro siden 2016 og har i perioden udviklet sig til en af holdets centrale profiler. Både forsvars- og angrebsmæssigt er Jonas Porup et stærkt kort. Derfor er der stor glæde i klubben over at have Jonas Porup på en ny, lang kontrakt.

- For os som klub er den lange kontraktforlængelse en vigtig brik i vores sportslige strategi. Jonas Porup har udviklet sig meget og er på flere områder en vigtig spiller og person for klubben. At vi nu har Jonas de næste 5 år, gør os meget stolte. Jonas har et stort klubhjerte og er en stor profil for TTH Holstebro, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Kontraktforlængelsen er klubbens anden længerevarende kontrakt inden for kort tid. For nylig indgik TTH Holstebro en 5-årig aftale med klubbens fløjprofil, Magnus Bramming.

Porup: Jeg tror på mere TTH-succes

På trods af den kommende solidariske lønnedgang i sæson 2020-2021 for alle medarbejdere i TTH Holstebro, er der hos klubprofilen stor tro på en stærk fremtid.
 
- Jeg er glad for, at vi i klubben har fundet en løsning i denne covid-19 tid, hvor de sportslige ambitioner forbliver på et højt niveau. Derudover tror jeg på, at vi i TTH er klar til at tage yderligere skridt op ad stigen og fastholde positionen som et tophold. Klubbens og mine ambitioner stemmer godt overens, som er grunden til, at jeg har valgt at forlænge min kontrakt med 3 år, siger Jonas Porup.

Jonas Porup er sikker på, at der er gode muligheder for fortsat at udvikle sig og finder sig godt til rette i klubben, både inde- og uden for banen.

Derudover er han og familien glade for byen og området, så samlet set var kontraktforlængelsen i TTH Holstebro det rigtige valg for den erfarne spiller. 

Jonas Porup får til næste sæson ny personlig sponsor, da bilfirmaet SEAT Holstebro har valgt at indgå en ny aftale med klubben.

Del på facebook