PSG klar til håndboldbrag i Holstebro


17.08.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen

Første dag i Holstebro er veloverstået for Mikkel Hansen & Co.

Holdet ankom kl. 13.00 til Holstebro, hvor de skal overnatte på Hotel Schaumburg. Her blev der serveret en god frokost, inden det var tid til et hvil på hotelværelset.

Godt en kilometer derfra var der ingen plads til hvil. For i Gråkjær Arena var 50 U13 og U15 drenge fra TTHs samarbejdsklubber inviteret til TTH Stjernecamp, præsenteret af Vald. Birn, Vestjysk Bank og Vestforsyning. Her stod den på individuel træning, samspilstræning, frokost og rundvisning, ført an af spillere fra TTH Holstebros herretrup.

Klokken 15.00 var det PSG-spillernes tur til at få sved på panden i Gråkjær Arena. På tilskuerrækkerne kunne de unge stjernecamp-deltagere nyde en velfortjent pause og nærstudere de professionelles øvelser og træningsmetoder. 90 minutter senere var det tid til fællesfoto med de parisiske stjerner og autografskrivning inden det sidste punkt på dagsordenen, som var et intimt interview med landsholdsspillerne Henrik Toft og Sander Sagosen.

Igen i morgen tidlig går det løs, når 50 U13 og U15 piger fra TTHs samarbejdsklubber skal prøve kræfter med stjernetræningen i Gråkjær Arena. Fra klokken 13.30 starter nedtællingen til den store showmatch med aktiviteter og interview med Mikkel Hansen, samt målmandslegenden Thierry Omeryer på Holstebro Medie Scenen Kampstart er klokken 15.00.

Har du endnu ikke sikret din billet til weekendens håndboldbrag? Så skynd dig at køb en af de få ståpladsbilletter der er tilbage på https://shop.tthholstebro.dk/.

Vi glæder os til en fantastisk dag i Danmarks bedste håndboldarena

Del på facebook