PW - del 1: Flere flotte lyspunkter i sæsonen


13.06.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

Med Aalborg Håndbold kåret som både danske mestre og pokalmester, er 2018/19 sæsonen afsluttet. TTH-cheftræner Patrick Westerholm kommer her med et tilbagekig på den forgangne sæson set med TTH-øjne.

Hvad har været det mest tilfredsstillende i 2018/19 sæsonen?

Det største lyspunkt i 2018/19 sæsonen har naturligvis været vores rejse i EHF Cuppen, hvor vi tog hele vejen til EHF Cup Finals i Kiel. Det er en af de største europæiske bedrifter, der er sket i TTH Holstebro, og det er vi meget stolte af. EHF Cuppen blev på mange måder en stor oplevelse for holdet, klubben og fans.  

At vi slår et storhold som Tatabánya over to kampe i kvartfinalen, er en stor bedrift. Og når vi kigger på Final4 i Kiel, så giver vi alt hvad vi har mod både THW Kiel og FC Porto. Vores ressourcer var begrænset til de kampe, men hele holdet kæmpede flot og gjorde en flot figur. 

Hvordan ser du på resultatet i Herre Håndbold Ligaen i 2019/20

At vi ender som 4’er i grundspillet er meget tilfredsstillende. Det har vi ikke formået i de seneste sæsoner, så det var et positivt skridt i den rette retning. At vi ikke ender i en DM-semifinale, er vi naturligvis skuffede over, og her må vi erkende, at niveauet ikke var højt nok i de to kampe mod SønderjyskE. Når det så er sagt, så rejste vi os flot med to sejre over Aalborg og en enkelt sejr over Skjern.

Læs 2. del af Patrick Westerholms sæsonevaluering på lørdag.

Del på facebook