PW - del 2: Bramming har overstrålet alle


15.06.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

I 2. del af Westerholm’s sæsonevaluering kigger vi tilbage på de største individuelle bedrifter i 2018/19 sæsonen. Herudover ser cheftræneren også frem mod den nye sæson, hvor flere nye navne kommer til.

Hvem har imponeret dig mest i 2018/19 sæsonen?

- Magnus Bramming. Han har spillet helt vanvittigt flot! – Man kan kun tage hatten af for den helt absurd imponerende sæson han haft. Magnus har helt klart været vores bedste mand, og når man i alt scorer 344 mål, med bl.a. en topscore-titel i EHF Cuppen, så har man gjort noget rigtigt.

Hvilken spiller har rykket sig mest i din trup i 2018/19?

- Her kan der nævnes flere navne, men jeg synes, at de præstationer som Kay Smits har leveret efter Peter Balling blev skadet, har været rigtig imponerende. Han har taget et stort ansvar, og han har fået vist sine kvaliteter frem efter en lidt svingende start i begyndelsen af året.

- Niels Lindholt har ligeledes haft en imponerende udvikling igennem året. Vi vidste hvad han stod for defensivt, men han har også bidraget i den offensive ende af banen.

- Herudover synes jeg at en ung gut som Mikkel Sandholm har gjort et positivt indtryk. Han har gjort mere end, hvad vi kunne forvente af ham.

 Hvordan ser du frem til at starte 2019/20 sæsonen med den nye trup du får?

- Det kommer til at tage tid, at få spillet vores nye hold sammen. Vi har haft flere udskiftninger i truppen på centrale positioner og derfor kommer vi nu ind i en proces, hvor der skal arbejdes med mange ting.

- Kigger vi blot på playmakerpositionen, så får vi to nye ind på holdet i Allan Damgaard og Johan Meklenborg, som skal være med til at styre og sætte spillet. De får brug for tid før de for alvor kan sætte deres præg på holdet.

- Så vi har ingen forventning om at komme blæsende ud til de første kampe i september. Holdets fulde potentiale viser sig nok først efter jul.

- Men ingen tvivl om at jeg glæder mig til at arbejde med den nye trup i sammenspil med Claus Uhrenholt. Vi har begge en tro på at vi kan få noget godt ud af næste års trup. 

Vil du opleve den nye TTH-trup mod verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain? – Læs mere HER

Del på facebook