Pytlick før knockout-kamp: Vi er spændte og klar


21.08.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

I aften er det endelig kamp-alvor for dametruppen i TTH Holstebro. En Santander Cup 1/8-finale er på programmet mod Skanderborg Håndbold – og dermed venter en vigtig knald eller fald kamp.

TTH’s nye playmaker, Camilla Pytlick, glæder sig til aftenens knockout-kamp:

- Det bliver helt vildt spændende mod Skanderborg. Jeg tror jeg taler på hele holdets vegne, når jeg siger, at det er det her vi har ventet på. Vi har haft en kanon opstart med en masse træningskampe og sociale aktiviteter. Det har givet meget, at vi er blevet rustet så godt sammen på så kort tid, og det er helt sikkert noget vi kan udnytte i aftenens kamp og den kommende sæson, siger Camilla Pytlick.

Aftenens udfordring bliver bestemt ikke let, og Camilla ser flere TTH-ligheder til den kommende modstander:

- Hvis man ser på os og Skanderborg, så er der mange ligheder. Vi har begge et ungt hold, hvor der er kommet en del nye til, så det bliver spændende at se hvilket hold, der står bedst på nuværende tidspunkt. Dernæst bliver det spændende at se hvilket hold, der tackler sådan en knald eller fald kamp bedst. Der kan være flere nerver i sådanne kampe, som lige skal løbes af i starten, men omvendt er det også de fede kampe at spille i, fortæller Pytlick.

Sæsonoptakten har været tæt på optimal for TTH-dametruppen, der har hentet 6 sejre ud af 8 mulige i træningskampene. Herudover er truppen blevet forskånet for de store skader.

- Vi har haft en kanon opstart. Et er selvfølgelig at vinde kampe, men det andet er også at vi har formået at spille bredt. Alle har været i spil og alle har bidraget med det de kunne. Det så vi specielt til Annliz Cup i Sverige, hvor vi mødte flere gode hold. I sådanne kampe, er det vigtigt at alle byder ind og det blev bestemt udnyttet til punkt og prikke, slutter Camilla Pytlick.

TTH Holstebro møder Skanderborg Håndbold onsdag den 21. august kl. 19.30 i Morten Børup Hallen, Skanderborg. Der er fri entré for alle.

Del på facebook