'Respekt for alle. Frygter ingen'


06.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Christoffer Cichosz glæder sig til tingene endelig skal afgøres i HTH herreligaen. Men anføreren ved også, at det kræver koncentration og hårdt arbejde at være med, dér hvor det er sjovt.

Med de to første slutspilskampe fastlagt, kan Christoffer Cichosz og holdkammeraterne nu glæde sig til, at tingene skal afgøres i HTH Herreligaen. Og med aflysningen af sidste sæsons slutspil glæder Cichosz sig ekstra meget til ’slutspilsfølelsen’ der vil herske i de kommende kampe:

- Det bliver nervepirrende og hårdt, men det bliver også rigtig sjovt. Det er jo den fedeste følelse, når man sidder i omklædningsrummet efter en sejr og tingene er lykkedes for ens hold.

Respekt, frygtløshed og kynisme
TTH-anføreren spår seks tætte kampe mod Skjern, Skanderborg og Aalborg Håndbold:

- Det er tre rigtig gode hold vi skal møde. Så vi har respekt for alle, men vi frygter ingen hold.

Første sæsonmål er nået i TTH med en Top4-placering i grundspillet, men Cichosz & Co. drømmer om at indfri flere mål og drømme i denne sæson. Derfor har anføreren naturligvis allerede gjort sig tanker om, hvordan holdet får mest muligt ud af slutspillet:

- Vi skal være kyniske i kampens små marginaler og ellers skal koncentrere os om at spille vores eget spil, som jeg synes har fungeret rigtig fint store periode i foråret. Det er nødvendigt, hvis vi skal kvalificere os til semifinalerne.

TTHs to første slutspilskampe spilles:

Lørdag den 10/4 på udebane mod Skjern Håndbold. Kampen spilles 16.10 og sendes direkte på TV2
Søndag den 18/4 på hjemmebane mod Skanderborg Håndbold. Opgøret fløjtes i gang 18.00 og sendes på TV2 Sport.

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen & Blindkilde.

Del på facebook