Ribe-Esbjerg kamp: Søren Hansen om ”at banke rusten af”


30.07.2020 | Af Louise Boo

Når herrerne spiller træningskamp mod Ribe-Esbjerg i morgen, er det første kamp i et halvt år. Søren Hansen er spændt på, hvor holdet står, og hvor hurtigt brikkerne falder i hak.

- Man er jo nok lidt rusten, og så får vi at se, hvor hurtigt vi får banket rusten af, siger Søren Hansen med et smil.

Efter mange måneders corona-pause og ferie, gælder det ifølge Søren Hansen for både trænere og spillere om at komme i gang og finde en rytme i kampen mod gæsterne fra Ribe-Esbjerg.

Og det ser lovende ud. Ud fra de to ugers træning er der positive elementer i spillet, og der er et klart fokus til morgendagens kamp.

- Vi har valgt et angrebsfokus. Ud fra analysen sidste år, er der et stærkt forsvar, så vi starter med angrebsdelen, siger Søren Hansen.

Han uddyber, at de mange gentagelser i diverse angrebskonstellationer og øvelser, er én ting. Men at flowet og spillet i en kamp er anderledes.

Han er dog sikker på, at træningskampen giver svar på nogle vigtige spørgsmål. Og her er kampens resultat ikke så vigtigt.

- Det handler om at få spillet. At få spillet ind under huden igen og mærke bolden, siger Søren Hansen, der dog tilføjer, at en sejr ikke er et must, men at han da altid gerne vil vinde.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

TTH Holstebro vs. Ribe-Esbjerg spilles kl. 14 i Gråkjær.

Bestil billet her: https://shop.tthholstebro.dk/kampe/20200731

Del på facebook