Rickard spændt på Frisk/Frandsen-duo


20.07.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo

Rickard Frisk glæder sig til at skulle vogte TTH-målet i den kommende sæson. Han mener, at Frisk/Frandsen-duoen kan føre flere gode ting med sig.

TTHs nye målvogter Rickard Frisk er glad for at kunne snørre håndboldskoene igen efter en lang sommerpause:

- Jeg er glad for at være tilbage på håndboldbanen. Fodarbejdet og spilforståelsen skal lige genkaldes efter en lang pause, men man kan jo ikke være sur, når man får lov at spille håndbold igen, siger svenskeren med et smil.

Komplementær duo
Rickard Frisk kommer til TTH fra KIF Kolding, og skal i denne sæson vogte målet i samarbejde med Sebastian Frandsen - under kyndig vejledning af målmandstræner Michael Bruun.

Selvom de begge indtager positionen i målet, er der alligevel stor forskel på de to spilleres målmandsstil, og det kan føre gode ting med sig, mener Frisk:

- Frandsen er større end mig, og kan udnytte dét i sit spil. Jeg er derimod ”kun” 1.90 høj, men mere eksplosiv i min stil. Vi kan altså forskellige ting, og derfor tror jeg vi kan komplimentere hinanden godt i TTH-målet.

Frisk og Frandsen spiller deres første ligakamp den 1. september. Inden da venter flere trænings- og opvisningskampe i juli og august. Mere info følger.

Personlig sponsor for Rickard Frisk er Creativ Company.

Del på facebook