*RNL *Mensing *Europæisk dåb


22.09.2020 | Af Louise Boo

For Aaron Mensing var mødet med Rhein-Neckar Löwen den første kamp i europæisk sammenhæng og dermed starten på et nyt håndboldkapitel. Selvom kampen endte med et 6-måls nederlag, var det en lærerig oplevelse for den unge bagspiller.

Én ting er at træde ind på den europæiske håndboldscene og møde et middelmådigt hold. En anden ting er at træde ind til sin første europæiske kamp og møde giganterne fra Rhein-Neckar Löwen. 

Men de kom. Favoritterne fra Tyskland. Og de sejrede. Dog fik de kamp til stregen...i hvert fald i starten, hvor TTH Holstebro også bragte sig foran. 

Netop starten står særligt klar for Aaron Mensing, som fik en ilddåb i kampen mod det tyske mandskab. Som del af startopstillingen var det lige på og hådt fra start.

- Kampen begyndte godt, og der var også perioder, hvor vi spillede lige op med dem. Men vi kom bagud og fik aldrig rigtig hentet dem igen. Men der var en chance, så jeg er lidt ærgelig over, at vi ikke tog den, siger Aaron Mensing, der selv stod noteret for fire mål.

Han påpeger for mange fejl og brændte chancer, som ender med et nederlag til klassemandskabet fra Rhein-Neckar Löwen.

Derudover kom modstanderen med en vis fysisk og efaring, som også lagde pres på, både i forsvar og angreb.

- Man kan godt mærke, at der blev spillet anderledes end i den danske liga. De var mere fysiske, også selvom de var uden Kohlbacher. Man kunne også godt mærke, at de bare spiller med en vis rutine. De var klogere, der hvor vi ikke lige var der, og så var de kyniske, hvor de trækker fra med 6-7 mål. De kendte deres besøgstid, siger Aaron Mensing.

Nederlaget har dog ikke fået Aaron Mensing til at tvivle på holdets kvaliteter. På lørdag venter semifinalen i pokalturneringen, hvor Skanderborg er en anden størrelse end gårsdagens modstander.

- Jeg forventer endnu mere fight og endnu mere intensitet. Det er en vind eller forsvind kamp. Og jeg tror på vi vinder, runder Aaron Mensing af.

Personlig sponsor for Aaron Mensing er Beierholm.

Del på facebook