Ro + forsvarsfremgang = to point


18.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Det var intenst og nervepirrende helt til slut, da TTH Holstebro nappede to point mod lokalrivalerne fra Lemvig-Thyborøn lørdag eftermiddag. Læs her hvad tre af kampens hovedaktører sagde efter sejren:

Josip Cavar: Stærkt forsvar giver mere ro
Josip Cavar fik igen i dag en hovedrolle, da han lukkede af for Lemvig-skytterne. 18 redninger og 41% i redningsprocent blev det til fra svenskeren, der beretter om mere ro i målet:

- Det var ikke den flotteste håndboldkamp, men der var fight og vildskab og jeg elskede det. Forsvaret har givet mig nogle gode betingelser de seneste kampe, og det betyder alverden at jeg kan ønske, hvor skuddene skal komme fra. Det gør, at jeg kan forberede mig bedre og stå med mere ro.

 

Mathias Porsholdt: Forsvars-krumtappen ser fremgang
Netop forsvaret er spidskompetencen hos Mathias Porsholdt, der også mærkede en klar fremgang i dagens kamp:

- Forsvarsspillet har været et nøglepunkt for os den seneste tid, og det kan tydeligt mærkes, hvordan vi er blevet mere dynamiske og stærkere i vores forsvarsspil. Vi vidste at det ville blive en hård og intens kamp, så det var fedt, at vi fik lov af dommerne til at bruge vores fysik. Det kom i sidste ende til vores fordel.

 

Jonas Gade: Fedt at være kampafgørende
Jonas Gade var ekstra glad for sejren over Lemvig. Ikke nok med han scorede det afgørende mål og sendte de to point til Holstebro, så slog Gade også sin gamle klub – og svigerfamilien:

- Jeg er jo, gennem min bedre halvdel, kommet ind i en rigtig Lemvig-Thyborøn-familie, så nu bliver det det bliver da lidt sjovere at skulle til familiekomsammen i aften, siger Gade med et glimt i øjet, inden roserne falder på dagens modstander:

- Men det var ikke nogen nem kamp. LTH viste deres kvaliteter og gav os kamp til stregen. Derfor var det også ekstra fedt, at vi kunne sikre os de to point til sidst. 

Næste kamp for TTH-mandskabet er allerede på onsdag den 22. december, hvor Aalborg Håndbold kommer på besøg i Gråkjær Arena. Du kan følge kampen direkte på TV2 Sport klokken 20.00

Personlig sponsor for Cavar, Porsholdt og Gade er Smith Knudsen Advokatfirma, NK Cykler og Grisehandler Jesper Madsen. 

Del på facebook