Ros til de 'usynlige profiler'


28.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Med 21 spillere på kontrakt og kun 7 pladser på banen må Søren Hansen naturligvis vælge mellem sine spillere. Men TTH Holstebro er meget mere end bare de syv udvalgte på banen mener cheftræneren.

- De har en stor betydning for det resultat vi skabt indtil videre.

Sådan starter Søren Hansen ud, når man spørger til det, der kan betegnes som de ”usynlige profiler” på TTH-mandskabet. Spillerne Johan Kofoed, Jorn Smits, Emil Jensen, Anders Flæng, Nicklas Graugaard og Tobias Bay ligger ikke øverst på topscorerlisten, men har alligevel en stor betydning for den flotte sæson TTH Holstebro har haft:

- De fortjener et kæmpe skulderklap. Det kan være hårdt ikke at få så mange spilminutter, og samtidig skulle træne så meget som disse drenge gør. Men de kommer med ærgerrighed, træningsiver og lyst til at udfordre til hver eneste træning. Det har jeg stor respekt for, siger cheftræneren og eksemplificerer den vigtighed spillerne kan have:

- Forud for Aalborg-kampen blev Emil Jensen bedt om at spille ligesom Felix Claar til vores træning. På den måde kunne vores forsvar forberede sig på det tryk, Aalborg og Claar ville komme med til kampen. Havde vi ikke haft Emil, havde vi ikke kunne optimere vores forsvar med samme kvalitet, slår Søren Hansen fast.

Om præcis en uge skal TTH-mandskabet i ilden igen. Denne gang på udebane mod Skanderborg Håndbold. Kampen kan ses direkte på TV2 Sport klokken 20.30.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity

Del på facebook