Ros til TTH for et veloverstået Santander Final4


31.12.2019 | Af Louise Boo

Direktør for Divisionsforeningen er godt tilfreds efter afviklingen af damernes Santander Final4. Han bliver bakket op af direktør for Santander Consumer Bank, som roser TTH for et godt samarbejde og en velfortjent 3. plads.

Efter to dage med sejre, nederlag og intens fight er Santander Final4 vel ovestået. Mens de fire hold præsterede på banen, sidder arrangørerne tilbage i kulissen. Og de er positive for det, de har set fra tilskuerrækkerne i Gråkjær Arena.

- Sagt på jysk, så har dette Final4 været ganske ok. Der har været en super opbakning og stemningen har været i top, hvilket har kunnet mærkes inde på banen, siger direktør for Divisionsforeningen, Thomas Christensen.

Samme oplevelse sidder direktør for Santander Consumer Bank, Bo Jakobsen, tilbage med, når der skal sættes ord på endnu et Final4 stævne, som banken gennem flere år har støttet op om i form af sit hovedsponsorat af pokalturneringen, Santander Cup.

Han understreger særligt stemningen og de mange følelser, der kom til udtryk på banen.

- Ét af de mest positive indtryk var, da TTH i kampen om 3.-4. pladsen får fat i København - man kunne virkelig se på de piger, hvor meget det betød for dem. Det var virkelig et fantastisk øjeblik. Det var en fornøjelse at se den store glæde i deres ansigter. Det var fortjent, at de blev nummer 3. Det var med til at intensivere stemningen, siger Bo Jakobsen.

Ifølge direktøren for Santander Consumer Bank har rammerne i Gråkjær Arena været helt optimale med fuldt udbytte af samarbejdet og en uundværlig indsats fra de mange frivillige, der er tilknyttet TTH.

- Vi har at gøre med en organisation i TTH, hvor en professionel tilgang og et vidunderligt samarbejde har præget tiden op til og i weekenden. Så stor ros til dem, ikke mindst alle de frivillige, som der har været mange af – alle med et stort smil. Uden dem ville det slet ikke kunne lade sig gøre, siger Bo Jakobsen.

De to direktører ser altså tilbage på stævnet med gode håndboldminder. Og erfaringerne fra dette års Santander Final4 tager de med til det næste.

Allerede i marts går det løs i Herning, når mændene skal kæmpe om den eftertragtede titel. Og her er opfordringen fra Thomas Christensen og Bo Jakobsen klar. – Der venter unikke oplevelser, så kom til Final4 i Boxen d. 14. og 15. marts. Håndbold skal nemlig ses live.

 

Del på facebook