Sådan sagde spillerne efter DM-nederlaget


28.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Tanken var tom for kræfter, og blikket var tomt i øjnene, da TTH-spillerne blev bedt om at sætte ord på semifinalenederlaget til Bjerringbro-Silkeborg.

Magnus Bramming
Fløjspilleren var, efter grundig arbejde fra klubbens fysioterapeuter, meldt klar til gårsdagens semifinale. Her blev det til fire mål fra venstrefløjens hånd:

- Vi følte, vi godt kunne have stået i finalen med det spil, vi har vist gennem sæsonen, så derfor er vi rigtig ærgerlige lige nu. Det er små marginaler der gør, at BSH trækker fra i starten af anden halvleg, og så knækker vi sammen de sidste 10 minutter. Jeg synes vi døde med skoene på. Folk gav alt hvad de havde, men det var desværre ikke nok.

Christoffer Cichosz
Christoffer Cichosz havde ligesom Magnus Bramming svært ved at skjule skuffelsen efter kampen i Silkeborg. Alligevel var anføreren stolt over sine holdkammerater:

- Jeg synes vi kæmpede forbilledligt. Vi ramte ikke de to bedste kampe mod BSH. Det skal vi være ærlige og indrømme, men vi gjorde alt, hvad der stod i vores magt. Vi tackler al den modgang vi møder, og dét har været et mønster, vi har set gennem hele sæsonen. Der er ikke nogen på holdet som på noget tidspunkt har klaget over, at vi skulle finde nye løsninger efter skader. Alle har bare taget arbejdshandsken på. Det er stærkt.

Odinn Thor Rikhardsson
Netop den konstante jagt efter løsninger mener højrefløjen Odinn Thor Rikhardsson også blev toneangivende i torsdagens anden DM-semifinale:

- Jeg er bare tom inden i, sagde islændingen efter kampen.

- Vi var med i kampen indtil de sidste 15 minutter, hvor Jorn Smits måtte udgå med en skade. Det blev et hårdt slag, fordi vi igen måtte tænke nyt og løse tingene med en anden taktik. Nu må vi rejse os og slutte sæsonen godt af mod GOG. Det skal gerne være med en bronzemedalje om halsen.

Bronzekampene mod GOG spilles den 2. juni i Gudme og den 7. juni hjemme i Gråkjær Arena. En eventuel tredje kamp vil blive spillet på Sydfyn den 16. juni.

Personlig sponsor for Bramming, Cichosz og Rikhardsson er Restaurant SPRØD, Jakobsen & Blindkilde samt Grisehandler Jesper Madsen.

Del på facebook