'Sammenholdet har båret os frem'


07.10.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Jonas Porup og holdkammeraterne kan se tilbage på en september måned med mange kampe, mange skader – og meget opbakning. Både internt på holdet og fra tilskuerne på lægterne.

Den seneste måned har på mange måder været speciel for spillerne i TTH Holstebro – på godt og ondt. 

Holdet har været ramt af utallige skader og uheld, hvilket har trukket store veksler på spillere som Jonas Porup, Allan Damgaard og Magnus Bramming. Alligevel er det lykkedes det hårdt prøvede mandskab at tage vigtige ligapoint og følge med topholdene i øverst i tabellen:

- Sammenholdet har altid været stærkt hos os, og i denne periode har netop dét båret os frem. Vi kunne godt være bukket under for presset, men vi har holdt en høj moral og taget udfordringen op. Det har uden tvivl været en lærerig periode. 

Værdsat hjælp fra lægterne
Også på et andet parameter har september været anderledes. I sæsonpræmieren mod Trimo Trebnje den 5. september vendte tilskuere tilbage til tribunerne efter næsten 1,5 års coronafravær. Noget som har været utroligt værdsat:

- Det er dejligt at vi igen kan få hjælp fra publikum i Gråkjær Arena. Det har været savnet! Vores tilskuere betyder meget for os, og vi ved de kan hjælpe os til nogle ekstra point i løbet af sæsonen. Det så vi senest mod TMS Ringsted, hvor det blev til en festlig sejr, og mon ikke vi også får det at se senere i sæsonen, siger Jonas Porup, der sammen med holdkammeraterne går en spændende tid i møde.

På næste torsdag gæster KIF Kolding Gråkjær Arena til ligahåndbold, og den 28. oktober kommer lokalrivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold på besøg. Du kan købe billetter til begge kampe ved at klikke her.

Personlig sponsor for Jonas Porup er Seat Holstebro

Del på facebook