Sander Heieren på besøg i Holstebro


08.06.2022 | Af Nanna Gantriis

Vores kommende målvogter, Sander Drange Heieren, er i disse dage på besøg i Holstebro. Vi har taget os en snak med den 23-årige nordmand.

Sander Drange Heieren. 

Måske kender du ikke navnet endnu, men det kommer du til i løbet af de næste måneder. Den 23-årige målvogter skifter nemlig til klubben på en treårig aftale gældende fra den 1. juli og skal danne målmandspar med Josip Cavar.

I disse dage er Sander på besøg i byen, hvor programmet har budt på rundvisning i Holstebro, aftensmad hos målvogterens Tryg Havn-familie og ikke mindst styrketræning med de nye holdkammerater i Gråkjær Arena. 

- Byen minder mig om Drammen, hvor jeg spiller nu. Det virker som et hyggeligt sted at bo, og det virker til at alle kender alle. Jeg glæder mig til at flytte til Holstebro, og jeg føler mig klar til at tage det næste skridt i min karriere, siger Heieren selv.

Et skifte med en lang tidshorisont
Klubben har været tidligt ude for at få fat i den talentfulde målvogter. For når der er tale om en af ’fremtidens norske landsholdsmålmænd’, så må man handle i god tid, fortalte Søren Hansen, dengang skiftet blev officielt i december 2020:

- Der er mange øjne, der har kigget på Sander. De norske landstrænere har allerede udtalt, at han er det største målmandstalent i Norge lige nu, så vi er stolte af, at vi får mulighed for at udfolde det store potentiale. 

Om Heierens kvaliteter i målet lød det:

- Han er en spændende målmand. Han er stor, fylder godt i målet og er rigtig skarp på nærskud. Derudover har han en god attitude og tydelig udstråling.

Det sidste er hovedpersonen selv enig i:

- Jeg kan godt lide at juble, når jeg tager en bold. Der er meget lyd på mig, siger Sander med et smil.

Sander Drange Heieren kommer til at spille i trøje nummer 16, og hans personlige sponsor bliver Actona Group.  

Sander er netop blevet kåret som Årets Målvogter i den norske liga for andet år i træk, ligesom han fik slutrundedebut for Norge ved EM i Ungarn og Slovakiet i januar. 

Nu glæder vi os til, at han får debut i den hvide TTH-trøje. 

 

Del på facebook