Santander-direktør – Gråkjær Arena skaber gode rammer for damernes Final4


22.12.2019 | Af Louise Boo

Final4 er på trapperne og direktør for Santander, Bo Jakobsen, ser frem til spænding, engagement og passion i Gråkjær Arena.- En arena, der ifølge direktøren danner gode rammer for turneringens sidste kampe.

D. 28. og 29. december slår Gråkjær Arena dørene op for damernes Final4. Der er lagt op til en weekend spækket med spændende kampe. Direktør i Santander Consumer Bank, Bo Jakobsen, glæder sig til Final4 og fremhæver i positive vendinger Holstebro og Gråkjær Arena som værter for begivenheden.

”Herrernes Final4 blev jo spillet i Gråkjær for et par år siden, så Santander har gode traditioner i Holstebro. Det er nogle vildt gode omgivelser, og der var en utrolig god stemning i hallen”, siger Bo Jakobsen.

Han husker tydeligt passionen fra klubben og engagementet fra tilskuerne. Og netop tilskuerne spiller en vigtig rolle ifølge direktøren.

”Én ting er de gode rammer, men de skal fyldes ud af et veloplagt publikum. Det er alfa og omega. Jo mere de kan hæve omgivelserne, des bedre bliver stemningen”, siger Bo Jakobsen.

Han håber derfor, at succesen fra sidste Final4 i Holstebro vil gentage sig i år, når damerne skal spille.

”De klubber, der er tilbage, har leveret nogle gode resultater, så det bliver nogle rigtige seværdige håndboldkampe. Og kan tilskuerpladserne fyldes ud, er der alle muligheder for en håndboldfest d. 28. og 29. december”, siger Bo Jakobsen.

Som sportsinteresseret erhvervsmand betyder det noget at kunne stå bag et arrangement som Final4. Bo Jakobsen understreger den gode team spirit i håndbolden og en vindermentalitet, som gør sporten værd at støtte.

Santander-direktøren er også at finde på tilskuerpladserne, når kampene skydes i gang mellem jul og nytår.

 

 

 

 

 

 

 

Del på facebook