Santander Final4 er aflyst


27.08.2020 | Af Louise Boo

Santander Final4 er efter mange restriktioner og usikkerhed omkring covid-19 blevet endegyldigt aflyst.

TTH Holstebro og de tre andre hold, der havde kvalificeret sig til semifinalerne i Santander Final4, kommer alligevel ikke til at spille om pokalen.

Efter flere udskydelser i håbet om at kunne afvikle den sidste del af turneringen, er udmeldingen i dag klar. Divisionsforeningen Håndbold er arrangør på turneringen og beklager aflysningen.    

- Vi er utroligt ærgerlige over, at det ikke er muligt at afholde dette års Santander Final4. Det er i særdeleshed synd for de fire deltagende klubber og deres mange fans, men omstændighederne omkring Covid-19 og de for nuværende udstukne retningslinjer af regeringen, gør det ikke muligt at holde den store håndboldfest, et Santander Final4 altid er. Vi beklager meget, at det er endt sådan i denne omgang, men vi håber - og vil arbejde hårdt for - at kunne vende tilbage stærkere end nogensinde til næste år, siger direktør i Divisionsforeningen, Thomas Christensen,

Santander Final4 2019 skulle have været afviklet i marts i år og direktør i TTH, havde håbet til det sidste, at turneringen trods alt kunne spilles færdig d. 26. og 27. september.

- For TTH Holstebro er Final4 aflysningen et både stor sportslig og økonomisk bet for klubben. Vi er meget ærgerlige over, at vi nu ikke får mulighed for at kæmpe om en ny titel til klubben. Det er det, vi arbejder for hver dag. Økonomisk giver det desværre også klubben en manglende indtægt, som vi havde kvalificeret os til, siger John Mikkelsen.  

Til de tilskuere, der havde købt billet, kan det meddeles:

  • Billetter købt igennem TTH Holstebro vil blive refunderet via kreditnota indenfor 7 dage.
  • Billetter købt gennem Ticketmaster refunderes via Ticketmaster. Afvent besked derfra eller kontakt deres kundeservice.

Del på facebook