Santander Final4, here we come!


19.09.2019 | Af Morten Toft

TTH Holstebros ligadamer er videre til Santander Final4!

Efter en nervepirrende, højintens og til tider uskøn håndboldkamp vandt TTH Holstebro med 22-21 over Aarhus United, og dermed er en Final4 plads sikret for Krautmeyer og co. 

Glæden over bedriften var til at få øje på efter slutfløjtet, hvor banen blev stormet af spillere, fans, familie og alle andre, der ønskede at tage del i den store triumf - og det er forståeligt.

For selvom pokal-lodtrækningen måske har tilsmilet de hvide, så er det på alle måder fantastisk at destinationen nu hedder Santander Final4 for det unge TTH-hold.

Triumfen kom i hus efter en kamp, hvor TTH Holstebro var bagud med 9-12 til pausen, men efter pausen fandt holdet mere momentum, og i de sidste 15 minutter fulgtes de to hold ad på måltavlen.

TTH Holstebro fandt heldigvis den største skarphed frem i slutfasen, og selvom sejren blev spinkel og skrøbelig, så var det nok.

Trine Knudsen blev kåret til Santander Best Player med 7 scoringer på 8 forsøg. 

De hvide TTH-piger kan nu se frem til at deltage i et Santander Final4 den 28.-29. december sammen med Odense Håndbold, Herning-Ikast Håndbold og København Håndbold. 

TTH Holstebro møder Herning-Ikast Håndbold i semifinalen. 

 

Kampfakta

Turnering: Santander Cup 1/4-finale

Aarhus United # TTH Holstebro 21-22 (12-9) 

Aarhus United
Redninger: Nora Persson 2/5 (40%) Martina Thörn 15/34 (44%)
Målscorere: Julie Pontoppidan 7, June Bøttger 4, Mathilde Neesgaard 3, Charlotte Mikkelsen 2, Celine Kristiansen 2, Annika Meyer 1, Line Ellertsen 1, Marie Sørensen 1.

TTH Holstebro
Redninger: Ditte Vind 15/36 (41%)
Målscorere: Trine Knudsen 7, Kaja Nielsen 6, Laura Jensen 3, Maria Mose 2, Camilla Pytlick 2, Nikoline Lundgreen 1, Mathilde Hylleberg 1.

Udvisninger:
Aarhus United: 0
TTH: 1

Tekniske fejl:
Aarhus United: 10
TTH: 11

Del på facebook