Sarah og Line Mai fortæller fra EM


02.08.2017 | Af Claus Sonne

Danmarks U19 landshold spillede sig tirsdag i EM-semifinalen - og det skete med TTH-spillerne Sarah Stougaard og Line Mai Hougaard på holdet. De to spillere sætter følgende ord tirsdagens kamp mod Frankrigt tirsdag.

- Vi havde problemer med franskmændenes store fysik og hurtige fødder, men vi spillede godt angrebsspil, hvor der var rigtig mange der bød ind på trods af en masse sygdom. Vi var kølige til sidst og havde nogle gode redninger, som gjorde, at vi endte med at tage de 2 point, siger Sarah Stougaard.

- Kampen i dag var rigtig nervepirrende og fed at spille. Vi var ramt på en masse sygdom, men alligevel formåede vi at spille op mod franskmændene. Der var rigtig varmt inde i hallen, men vi holdt fast i vores spil, og vandt derfor til sidst efter en rigtig tæt afslutning, soger Line Mai Hougaard og fortsætter:

- Vi skal møde tyskerne i dag, og derefter skal vi muligvis møde russerne i semifinalen. Der bliver lagt op til en rigtig fysisk kamp, og en ligeså tæt kamp som mod Frankrig, hvis ikke tættere. Men vi glæder os rigtig meget, og ser frem til en super fed kamp. Vi skal jo have revanche fra sidste års VM finale.

Del på facebook