Sejrsreaktioner: 'Forløsende', 'fedt' og 'en helstøbt indsats'


06.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Det summede af glæde og forløsning, da TTH-spillerne efterfølgende skulle sætte ord på sejren over Skive fH.

Rasmus Kier var brandvarm på højre fløjen med 6 mål på 7 forsøg. Efter kampen sagde han følgende:
- Vi giver os selv nogle gode betingelser i dag, og så bliver vi båret frem af publikum. Denne sejr var et vigtigt skridt på vejen, og nu gælder det om at arbejde videre med de gode takter frem mod kampen i Kolding på lørdag. 

Også Jonas Porup hæftede sig ved forberedelserne frem mod kampen mod Kolding lørdag eftermiddag:
- Det var en forløsende sejr, og det var noget, vi har trængt til. Vi fandt en god balance og en sikkerhed i hinanden i forsvaret, hvilket skabte grobund for en masse kontramål. Vi puttede et lag på vores spil i dag, og det skal vi også gøre lørdag mod Kolding. 

 

De overdøvende brøl fra publikum
I selvsamme forsvar stod Mathias Porsholdt og gjorde det svært for Skive-spillerne at komme forbi TTH-forsvaret. Stregspilleren var vild med den kulisse, der blev skabt i Gråkjær Arena:
- De der brøl der kom i første halvleg når vi scorede… man kunne ikke engang høre musikken, fordi publikum råbte så meget. Det var for fedt! Der er ingen tvivl om, at det var med til at give os den gode start på kampen.

 

Cheftræner Andreas Toudahl fik sin første sejr som TTH'er og han fik ligeledes aftenens sidste ord:
- Det var et scenarie som dette man drømte om, da man satte sig i bilen og kørte mod Gråkjær Arena i eftermiddags. Vi fandt den rette aggressivitet, men bevarede samtidig roen og havde overblikket til at rette de udfald, der vil komme i en håndboldkamp. Dén balance kan være svær at finde, men det lykkedes for drengene i dag. På mange måder en helstøbt indsats. 

Personlig sponsor for Kier, Porup, Porsholdt og Toudahl er henholdsvis Hvide Sande Bryghus, Seat Holstebro, NK Cykler og ID Identity. 

 

Du kan stadig nå at komme med bus til Kolding, når vi skal sikre ligaoverlevelsen i sidste spillerunde. Det er på lørdag det hele afgøres og i samarbejde med LINDS arrangerer vi bustur til kampen. Hele fire busser er allerede fyldt op, så skynd dig at købe din billet og støt TTH-drengene i sæsonens vigtigste kamp. 

Bestil dine billetter til Kolding ved at klikke her

Del på facebook