Simon Gade: Kulissen var sindsyg fed


18.08.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen

Simon Gade var yderst tilfreds med opbakningen i Gråkjær Arena, da han sammen med TTH Holstebro bød verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain op til dans søndag eftermiddag.

Trods et nederlag på 28-34 var der alligevel positive ord tilovers for oplevelsen fra den unge holstebrodreng:

- Det var sindssygt fedt at spille i Gråkjær Arena i dag. Når der fuld hus i hallen, som det var tilfældet i dag, så er det Danmarks absolut fedeste arena at spille håndbold i. Folk sidder tæt på banen, der er god akustik og det larmer bare lidt mere hér end i andre haller. Det er fedt!

Selvom de 3.100 tilskuere i Gråkjær Arena gjorde deres på lægterne for at hjælpe på hjemmeholdet, måtte de se TTH Holstebro gå til pause bagud 13-23. Helt anderledes så det dog ud i anden halvleg, hvor herrerne fra TTH Holstebro fik styr på de parisiske skytter:

- Jeg synes det er exceptionelt fedt, at vi samler os selv op i pausen og får ændret på tingene i anden halvleg. Vi går tilbage i 6-0 og giver den mere gas i forsvaret. PSG slog sig på vores forsvar i anden halvleg, og det nød vi godt af, siger Simon Gade, der sammen med holdkammeraterne vandt anden halvleg 15-11 over stjernerne fra Paris.

Flere gange i løbet af kampen var 22-årige Gade i direkte duel med verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen på straffekast. Men hvordan var det at stå overfor verdensmesteren Hansen?

- Det er altid fedt at måle sig med de bedste. Men på en måde håber jeg ikke, at denne dag er noget jeg vil huske tilbage på, som værende det største i min karriere. Jeg vil jo gerne nå længere i min karriere, og få muligheden for at stå overfor Mikkel Hansen endnu flere gange i kampe, hvor det virkelig gælder, afslutter Simon Gade.

Næste gang Simon Gade stiller sig ind i målrammen i Gråkjær Arena er torsdag den 29. august, klokken 20.00. Her tager han og holdkammeraterne hul på den nye sæson i Herreligaen med et lokalbrag mod Mors-Thy Håndbold.

Du kan sikre din billet til den store sæsonåbning, hvor både damerne og herrerne skal i aktion, på https://shop.tthholstebro.dk/kampe/20190829

Del på facebook