Simon Gade stopper i TTH


25.11.2019 | Af Jan Facius

Når TTH Holstebros ligaherrer til næste sommer skal i gang med en ny sæson, bliver det uden klubbens nuværende målmand, Simon Gade.

Parterne har ikke kunnet opnå enighed omkring en ny aftale, og derfor går klubben og Simon Gade hver sine veje. Efter sommeren 2020 er Simon Gade derfor ikke længere at finde i TTH-målet.

For TTH-direktør John Mikkelsen er det en meget vellidt og stærk spiller, som klubben nu sender videre i karrieren.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne ville have fortsat med Simon Gade i mange år endnu. Vi er stolte over den flotte udvikling, som Simon har haft i TTH Holstebro indtil nu. Simon er en af vores egne talenter, som via vores talentakademi og talentprogrammet med Holstebro Elitesport, har taget hele vejen fra sportsklasserne som 13-årig og til at være en stærk målmand på klubbens ligahold. Den rejse er vi meget stolte af og vi ønsker Simon held og lykke fremover, siger John Mikkelsen.

Simon Gade udgør sammen med Sebastian Frandsenden pt. den stærkeste målmandsduo i Primo Tours Ligaen, og de to målmænd har gennem efteråret skiftevis vist et meget højt niveau.

- I TTH Holstebro har målmænd et stort fokus, og med Michael Bruun som målmandstræner, er vi stolte over, at vi ofte er lykkes med en flot udvikling af vores målmænd. Torbjørn Bergerud sendte vi til Flensburg, Sebastian Frandsen er med i landsholdets bruttotrup, og nu sender vi Simon videre til nye sportslige udfordringer. Nu må vi ud og finde den næste i rækken af gode målmænd, siger John Mikkelsen.

Simon Gade: Tid til nye udfordringer

For hovedpersonen selv, var det blandt andet et spørgsmål om nye udfordringer. På samme tid ser han tilbage på tiden i TTH med stor glæde.

- Jeg har været utrolig glad og stolt over min tid og udvikling i TTH Holstebro. Det er en fantastisk klub med en stærk Gråkjær Arena. Samarbejdet med Michael Bruun har betydet rigtig meget for min udvikling, og derfor skal Michael have stor tak for den opbakning og udvikling, han har givet mig. Jeg har nu været med på ligaholdet i en del sæsoner, og nu føler jeg, at jeg har brug for nye udfordringer, hvor jeg kan fortsætte min personlige og sportslige udvikling, siger Simon Gade.

Den dygtige målmand vil benytte den resterende sæson til at kæmpe med alt, hvad han har. Simon Gade håber på at få sluttet af med manér i klubben og fuldende året med store sportslige resultater.

Personlig sponsor for Simon Gade er Holstebro RejseCenter.

Del på facebook