Sjælland mod Jylland i Gråkjær Arena


01.02.2020 | Af Nanna Grantriis Mortensen. Foto: Photo Overlund

Der venter to sjællandske modstandere, når TTH onsdag den 5. februar tager imod Ajax København og Nordsjælland Håndbold til årets første dobbeltkamp i Gråkjær Arena.

TTHs damer indleder aftenens dobbeltarrangement mod de nærmeste konkurrenter fra Ajax København. Sjællænderne tog for nyligt to point mod topholdet Odense Håndbold og kommer derfor med stor kampgejst. Det gælder dog ligeledes for TTH, der har revanche til gode efter sidste kamp mod københavnerne:

”Vi har noget, der skal revancheres fra sidste kamp i oktober måned. Her spillede vi ikke en særlig god kamp, men det skal vi have lavet om på,” siger Sara Kececi og uddyber:

”Nu er det vores tur til at være på hjemmebane, og jeg synes vi er et andet TTH-mandskab nu, end dengang vi mødte Ajax sidst. Vi har langt flere værktøjer, vi kan hive op af hatten end dengang i efteråret.”

Meklenborg glæder sig til genforening
En anden der formentlig glæder sig til det sjællandske visit er Johan Meklenborg, der tidligere har spillet tre sæsoner hos aftenens gæster fra Nordsjælland Håndbold:

”Det er altid sjovt at møde sine gamle holdkammerater. Mange af spillerne fra Nordsjælland er mine gode venner, så det bliver sjovt at møde dem igen. ”

Det store venskabelige gensyn må dog vente til efter kampen:

”Vi skal samle så mange point som mulig, så vi får det bedste udgangspunkt til slutspillet. Det betyder også, at vi skal tage to point mod Nordsjælland. Så der er ingen kære mor dér,” slår Meklenborg fast.

TTHs damer løber på banen mod Ajax København klokken 18.00, mens herrerne må vente indtil 20.00 med at komme i aktion. Du kan købe billetter til dobbeltarrangementet på TTHs hjemmeside.

Del på facebook