Skadet Allan Damgaard: Klar til comeback


25.07.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

Allan Damgaard har brugt coronatiden i genoptræningslokalet efter to operationer i henholdsvis knæet og lysken. Playmakeren glæder sig til snart at kunne bidrage i TTH-trøjen igen.

Mens holdkammeraterne har løftet tunge vægte i styrkelokalet, har Allan Damgaard brugt de seneste måneder på genoptræning efter to operationer:

- Efter jul fik jeg problemer med mit venstre knæ. Det viste sig, at jeg skulle have foretaget en bruskoperation, og da coronaen ramte Danmark, så vi muligheden for at få det ordnet, siger Damgaard. 

I samme ombæring benyttede bagspilleren lejligheden til at få tjekket sin lyske, der ligeledes havde drillet igennem længere tid:

- Jeg fik det undersøgt, og lægerne kunne konstatere, at jeg havde sportsbrok. Jeg var alligevel ude med knæet, og derfor besluttede vi at ordne det hele med det samme.

 

Klar til at bidrage
Indtil videre må Damgaard se til fra kondicyklen, når holdkammeraterne træner retningsskifte og skud på mål. Alligevel er han positiv over skadesforløbet:

- Genoptræningen er gået lige som det skal, og jeg glæder mig til snart at kunne bidrage på halgulvet igen.

Om bagspilleren når det til sæsonstart er svært at sige:

- Jeg håber at kunne være med, når vi starter sæsonen, men vi må se. I starten skal jeg løse små opgaver defensivt. Når vi kommer længere i forløbet, kan jeg begynde at være med offensivt, og dermed komme 100% tilbage.

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen.

Del på facebook