Skadet Jonathan Würtz ser fremad


07.01.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen

TTHs Jonathan Würtz har siden november været væk fra håndboldbanen grundet en skade i skulderen. Nu er han på den anden side af en operation, og ser frem til at finde harpiks og håndboldsko frem igen.

Lokalopgøret mod Lemvig-Thyborøn den 13. november skulle have været en kamp om håneretten og to point. For TTHs Jonathan Würtz blev det derimod starten på kampen om at komme tilbage på håndboldbanen.

En forsvarsduel midt i 1. halvleg gik galt for fynboen, og han måtte derfor en tur på skadestuen for at få sat skulderen på plads, efter den var gået af led. En nærmere undersøgelse viste dog, at der var sket yderligere skader i skulderen, og derfor måtte Würtz en tur på operationsbordet:

- Jeg fik foretaget en operation på Viborg Privathospital i midten af december måned. Her kunne de konstatere, at jeg havde en revne i min ledlæbe i skulderen, at ledbåndet var flosset, og at der skulle fjernes en ni millimeter fli i skulderen, fortæller playmakeren.

Målet er sat
Trods skadens omfang er Jonathan Würtz ved godt mod:

- Operationen er gået bedre end forventet. Da de kom ind og kigge i skulderen, kunne de se, at det ikke var så alvorligt, som de havde forventet.

Allerede få dage efter operationen sad den talentfulde playmaker igen på en kondicykel i fitnesslokalet. Han har nemlig blikket fast rettet mod ét bestemt mål:

- Jeg har et delmål om at blive klar til Final4 og de sidste kampe i EHF Cup’en i marts måned. Det er jo dér alle håndboldspillere gerne vil være med. Og det vil jeg også, afslutter han.

Personlig sponsor for Jonathan Würtz er Vognmand Skræddergaard.

Del på facebook