"Skjern er den største turneringskamp"


13.10.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Første lokale opgør mod de Grønne bliver spillet i morgen kl. 20 i Skjern Bank Arena. En kamp, som ifølge Claus Uhrenholt skal vindes, så man slipper for at blive svinet til af Skjern det næste halve år.

...sidstnævnte bliver sagt med et smil på læben, men som altid er der lidt ekstra på spil, når de Grønne møder de Hvide. Og som Claus Uhrenholt understreger, så er der IKKE nogen, som gider tabe til hinanden!

"Der er en anden konstellation på banen end sidste år, blandt andet i forsvaret. Men vi tager selvfølgelig til Skjern for at vinde", siger assistenttræneren og fortsætter:

"Sidste sæson stod Enderleit, Cichosz, Porup og Tau i forsvaret i stort set alle minutter. Nu hedder kæden p.t. Cichosz, Munk, Kay og Mensing.

Med årtiers erfaring fra trænerposistionen ved Claus Uhrenholt om nogen, at nye konstellationer tager tid. Men han ser gode takter i forsvaret og ser frem til sæsonens første lokalbrag.

"Vi har mødt Skjern rigtig mange gange, og det er bare et lokalt derby og en rivaliseirng, som er helt speciel", siger Claus Uhrenholt.

Selvom assistentræneren har mange TTH-Skjern kampe på bagen, er han alligevel spændt på at opleve stemningen på torsdag med de max 500 tilskuere.

"Der plejer at være intens stemning fyldt med gnist. Men uanset hvad, så har hvert opgør sit eget liv", runder Claus Uhrenholt af.

Personlig sponsor for Claus Uhrenholt er JJD - Jørgen Jensen Distribution.

 

 

Del på facebook